Now Reading
Se lansează Academia Post-Divorț, locul de alinare și socializare pentru cei divorțați

Se lansează Academia Post-Divorț, locul de alinare și socializare pentru cei divorțați

Cine mă urmărește știe deja despre grupul de suport după divorț, Divorce Journey, pe care l-am urmat chiar în perioada divorțului și unde, de anul trecut, activez ca asistent-coach în cadrul programului. Este un program de trei luni, ce are la bază coaching-ul și în care oamenii parcurg mai multe etape spre vindecare. Unii se vindecă, alții se ameliorează,  foarte puțini nu fac progrese, fiecare după etapa în care se află. Ce spun însă cei mai mulți absolvenți ai programului este că simt nevoia unei continuări, într-o variantă mult mai „light”, în care să socializeze, să păstreze legătura cu oameni ca ei, să mai învețe câte ceva. Lucru absolut logic dacă ne gândim că efectul oricărui curs sau program, oricât ar fi de wow, trece la un moment dat dacă nu există continuitate.

Așa a apărut Academia post-divorț, un program pe termen lung pentru oamenii divorțați

Programul se bazează pe consecvență și continuitate, de aceea accesul va fi pe bază de abonament lunar, ca la sala de fitness, pentru că și dezvoltarea personală este un proces care are nevoie de lucru permanent.

Abonamentul presupune patru elemente:

  • Accesul pe platformă – pe platformă fiecare participant va avea un cont personal, cu informațiile oferite la înscriere. Pe platformă se va posta un curs/lună, înregistrat, pe o temă prestabilită de organizatori și 2 webinarii/lună, live, care vor fi înregistrate și vor putea fi accesate oricând.
  • Grupul De Facebook, unde participanții se cunosc între ei, intercaționează, pun întrebări, primesc săptămânal informații relevante despre dicorț și dezvoltare personală
  • Întâlnirile Live – de două ori pe lună, dr. Gabriela Saulea va susține un webinar live de două ore, pe Zoom, în care se vor discuta subiecte pe o temă relevantă, anunțată în prealabil.

În plus, participanții au ocazia să pună întrebări despre propria lor situație, pot primi feedback constructiv și se pot conecta cu colegii. Înregistrările acestor sesiuni vor fi disponibile în permanență pe platformă.

  • Comunitatea – una dintre cele mai importante componente ale Academiei post-divorț este comunitatea. Participanții sunt încurajați să se deschidă și să-și împărtășească experiența cu colegii, pe Grupul de Facebook și în întâlnirile live pe Zoom.

Academia Post-Divorț își deschide porțile pe 1 februarie 2022

Participanții se vor putea înscrie online, imediat după lansare, completând formularul de înscriere și făcând plata pentru prima lună de curs. Accesul la toate materialele Academiei se face imediat, iar participantul poate să participe atât timp cât consideră programul benefic pentru el.

În cazul în care participantul decide să se retragă din curs, va trimite un mail către organizatori și va înceta plata lunară a abonamentului.

Desigur, acestea sunt elementele cu care pornește acest proiect, el va fi adaptat și îmbunătățit în funcție de nevoile participanților.

Eu voi fi asistentă și în cadrul acestui program, așa că vă aștept cu drag să ne cunoaștem și să deschidem drumuri noi către noi înșine. Înscrierile la evenimentul de lansare gratuit de miercuri, 26 ianuarie se fac aici

Citește și

Relațiile după divorț, la bal sau la spital?

See Also

De dragul copiilor, cel mai prost argument pentru evitarea divorțului

7 acțiuni care sporesc efectele negative ale divorțului asupra copiilor

5 gânduri pentru femeile care trec printr-un divorț

Dacă vă plac articolele mele, vă invit să dați like paginii de Facebook, pentru a fi la curent cu noutățile.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.


Copyright Ioana Marinescu Sima 2020 | Branding & Website realizat de Ama Mihaescu CREATIVE STUDIO 

Scroll To Top