Dacă îți place stilul meu și vrei să colaborăm, iată cum te pot ajuta!

Articole si proiecte publicitare pe blog

Trebuie să știi că recomand cititorilor mei doar produsele în care cred. Lucrez personalizat pentru fiecare proiect în parte, în funcție de ce dorești să comunici și de viziunea mea. Stabilim împreună obiectivele, strategia, discutăm, ajustăm și facem în așa fel încât să ajungem la cele mai bune rezultate. Dacă vrei să discutăm mai multe, contactează-mă.

CLIENTI

Childcare și Healthcare: Medlife, Optissima, Pufy Puf, Nasal Kid, Osmoforce Kids, Bio Portal, Stem Sure, HARTMANN, Sensiblu (Smectidral)
Alimentație: Ohvaz, Danone (Danonino, La Vache qui rit), Inka
Beauty: Babyliss, Henkel (Schauma), GamARde
Housecare: LG, Ariston, Dirt Devil, Savo

Entertainment: Disney
Telekom & Technology: Orange, Canon
Retail: Decathlon, Carrefour, Kaufland, Pepco, Biano, La Doi Pași, Happyschool.ro, SMYK all for kids, Romanian Art & Craft
Centre comerciale: Băneasa Shopping City
Educație: Scrabble, English Kids Academy, Opera Comica pentru copii, Logischool, Platforme de e-learning, Școli de vară

Copywriting

În afară de scrisul pe blog, mă ocup și cu scrisul  la nivel profesionist. Conținut pentru pagini de Facebook, bloguri, materiale publicitare, Newslettere, texte de promovare și cam orice are legătură cu a pune în cuvinte frumoase si eficiente informații despre produse și servicii. Printre clienții cu care am lucrat se numără Strauss România, Aleco Air, Kinderpedia, Pânză topită deFlorian, proiecte culturale independente.

Speaker & host la evenimente

Prin prisma blogului, am început să fiu invitată în calitate de speaker și host la evenimente de parenting sau dezvoltare personală:

  • Moderator al evenimentului “S.O.S, Fricile părinților”, organizat de Social Moms (mai 2018)
  • Speaker în cadrul Conferinței M.A.M.A Brașov, alături de personalități precum Anca Sână-Serea sau Petronela Rotar-Cotoban (mai 2018)
  • Moderator al conferinței “Rolul animalelor în viața copilului școlar”, susținut în cadrul evenimentului School is cool, organizat de Mozaic Media (septembrie 2018)
  • Co-prezentator al evenimentului “Fricile viitorilor părinți, organizat de Doctor MIT în cadrul Baby Boom show (septembrie 2018)
  • Speaker invitat in cadrul evenimentului Digital Parents Talks, adresat comunitatii de mame blogger (octombrie 2018)
  • Co-prezentator al evenimentului “EDiatrics, organizat de Doctor MIT și Sanador (noiembrie 2018)
    Speaker al conferintei Happy Moms, Redefinind puterea (mai 2019)

Ateliere de scriere creativă pentru copii

Din 2019, susțin atelierul de Scriere creativă pentru copii de la Opera Comică pentru Copii, devenit ulterior Atelier de creativitate, povești și emoții. În cadrul acestui tip de ateliere, îi ajut pe copii să își dezvolte limbajul, imaginația, creativitatea, să își identifice emoțiile și să lase frâu liber ideilor, sub forma poveștilor create de ei.

Ateliere de creație florală pentru copii

Din 2012, îi îndrum pe cei mici să își exprime creativitatea prin intermediul florilor și culorilor, la Atelierele de Creație Florală.

Dezvoltare personală pentru mame și copii

Recent am obținut certificarea de Consilier de dezvoltare personală acreditat ANPC. Prin prisma experienței mele de mamă, femeie, facilitator MAI Academy și a zecilor de ateliere de creație florală susținute în școli cu copiii, consider că dețin instrumentele necesare lucrului cu mame și copii la îmbunătățirea comunicării și crearea unor relații apropiate, de încredere.