Now Reading
Noaptea Carnavalului, doar în acest weekend la Opera Comică

Noaptea Carnavalului, doar în acest weekend la Opera Comică

Opera Comică pentru Copii ne-a obișnuit deja cu seria evenimentelor  „nopți”, în care muzica se îmbină interactiv cu jocul, iar personajele din cele mai îndrăgite spectacole poartă copiii și părinții într-o lume magică. De data aceasta, la Noaptea Carnavalului, inspirată din celebrul carnaval de la Veneția, vizitatorii vor avea parte de multă distracție și surprize inedite.

În acest weekend are loc evenimentul „Noaptea Carnavalului”, în exclusivitate la Opera Comică pentru Copii

Personajele din spectacolele OCC, cu măști și costume impresionante, îi așteaptă pe micii spectatori cu momente artistice și povești interesante, într-o atmosferă de carnaval. Călătoria se desfășoară sub forma unor tururi ghidate de 45 de minute, prin culisele  teatrului, iar părinții se vor bucura alături de copii de atmosfera de carnaval, de costume impresionante și  momente artistice pline de fast.

Primul tur din zi începe pe 11 februarie la ora 19:30, respectiv la ora 17:00 pe 12 februarie, următoarele fiind programate din jumătate în jumătate de oră

Copiii dornici să-și demonstreze creativitatea sunt invitați la atelierele de creație cu tematică de carnaval. Fie că își vor confecționa măști și jobene, sau vor alege doar să le dea culoare, micii participanți se vor bucura să-și realizeze propriile costume de carnaval. Creativitatea nemărginită a copiilor va da viață unor elemente unicat, pe care aceștia le vor purta cu mândrie. Atmosfera de carnaval va domina în acest weekend, iar măștile vor împânzi foaierul, scenele și culoarele instituției, care se vor transforma pentru spectatorii prezenți într-o adevărată Veneție.

Tradiția carnavalului este întâlnită la mai multe popoare, dar cei care au făcut cu adevărat celebru acest tip de sărbătoare sunt italienii. Inspirat din atmosfera operetei „O noapte la Veneția”, care face parte din repertoriul OCC, evenimentul „Noaptea Carnavalului” a fost organizat în premieră în anul 2020 și s-a bucurat de mult succes.

Biletele sunt disponibile în rețeaua bilete.ro.

Citește și

Emil Pantelimon, managerul trupei din School of rock

De vorbă cu Papageno și Papagena din Flautul Fermecat

See Also

Spectacolul School of rock, pledoarie pentru vocea copiilor

Valentin Racoveanu, cel mai longeviv artist al Operei Comice pentru Copii

Felicia Filip – Părintele este, nu o dată, cel educat de copil

Dacă vă plac articolele mele, vă invit să dați like paginii de Facebook, pentru a fi la curent cu noutățile.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.


Copyright Ioana Marinescu Sima 2020 | Branding & Website realizat de Ama Mihaescu CREATIVE STUDIO 

Scroll To Top