Now Reading
Idei pentru vacanța intersemestrială: tabere de familie la Pastel Chalet

Idei pentru vacanța intersemestrială: tabere de familie la Pastel Chalet

,Vacanța intersemestrială se apropie, iar avantajul este că perioadele diferă în funcție de județ, așa că nu o să ne mai bulucim cu toții în aceeași perioadă. Șosele mai libere – teoretic, opțiuni mai multe. Pentru cine nu are planuri și mai ales își dorește o experiență completă, atât pentru adulți, cât și pentru copii, Pastel Chalet are o ofertă de tabere de familie, programate pe tot parcursul lunii, astfel încât să cuprindă întreaga perioadă de vacanțe.

Pentru noi, Pastel Chalet este mereu o oază de bine și liniște

Situată în Vama Buzăului, foarte aproape de Brașov, pensiunea are o vedere superbă – ce îți poți dori mai mult decât să te trezești cu ochii spre munte, în aer tare și curat?, camere cochete și o varietate de activități de familie, în așa fel încât copiii se distrează, iar părinții se relaxează. Combinația perfectă. Mâncarea e naturală, proaspătă și extrem de gustoasă. Practic, nu ai nicio grijă. Nici semnal la telefon nu prea ai, ceea ce mi se pare absolut de vis, chiar dacă durează un pic până te obișnuiești, dar apoi ai vrea să rămână așa, liniște și zen :-).

Pe tot parcursul lunii februarie, gazdele minunate de la Pastel Chalet au pregătit două tabere de familie, magice, unde copiii și părinții se distrează, se antrenează și se relaxează. Fiecare de ce și în ce măsură are nevoie.

Superputeri Magice: Dragoni și unicorni este prima variantă de tabără oferită de Pastel Chalet

Sunt trei serii pentru această tabără: 19-12 februarie, 16-19 februarie și 23-26 februarie. În această ediție, participanții se bucură de magia iernii,  de jocuri şi de atmosfera de vacanţă, de ateliere pentru copii şi părinţi, care au în centru personaje fantastice cu superputeri: dragonii şi unicornii.

Copiii devin mici artiști și explorează  texturi, culori, învață tehnici prin care construiesc obiecte artizanale, pictează pe materiale textile, modelează în lut, lucrează cu carton, aracet și alte materiale. Cu alte cuvinte, se distrează prin joc. Programul include și jocuri de dezvoltare personală, drumeții de iarnă prin pădure, concurs de săniuțe, vizită la rezervația de zimbri, unde se organizează și o plimbare cu trăsura trasă de ponei și vizită la Cascadele Urlătoarele.

Pentru prima ediție din februarie, dar și pentru cele ce urmează, înscrierile se fac aici

Cea de a doua tabără este Prietenii copiilor: Căței și pisicuțe

Ea se desfășoară în perioada 5-9 februarie, 12-16 februarie și 19-23 februarie. În această ediție, invitații se bucură de atmosfera de vacanță, de jocurile diverse, de ateliere de creație, toate având în centru prietenii dragi ai copiilor: căţeluşii şi pisicuţele. Pe lângă o ofertă bogată de ateliere de bricolaj și creație, jocuri și ateliere de dezvoltare personală, drumeții, copiii și părinții realizează un adăpost pentru animalele de companie și le oferă o mare bucurie: le gătesc și le oferă un culcuş cald în sezonul rece. Nu lipsește focul de tabără, unde copiii fac bezele delicioase la jar, construcția de cazemate în zăpadă și vizitele la Rezervația de Zimbri și Cascadele Urlătoare.

Înscrierile pentru prima tabără, dar și pentru celelalte, se fac aici 

Știu din experiență că un sejur la Pastel Chalet îți reîncarcă bateriile cu brio și te face să îți dorești să revii, pentru că de fiecare dată experimentezi altceva, iar atmosfera și ospitalitatea oamenilor de acolo chiar îți oferă un sentiment de confort și siguranță, așa că vă îndemn să vă rezervați un loc, vă asigur că n-o să regretați!

Citește și

See Also

Castelul Cantacuzino, un loc magic pentru toată familia

Weekend în România. Sighișoara, Cetatea Rupea, Criț și Viscri

Escapadă de weekend, la doar două ore de Bucureşti

Dacă vă plac articolele mele, vă invit să dați like paginii de Facebook, pentru a fi la curent cu noutățile.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.


Copyright Ioana Marinescu Sima 2020 | Branding & Website realizat de Ama Mihaescu CREATIVE STUDIO 

Scroll To Top