Now Reading
1 an de Pisica pe sârmă

1 an de Pisica pe sârmă

În urmă cu un an am decis că e cazul să profit de ceea ce mie mi se părea un super nume, pe care îl aveam în cap de ani de zile, să nu mai vorbesc singură în gând pe diverse subiecte și să îi ascult pe cei care îmi spuneau că scriu frumos și ar fi cazul sa termin cu postările lungi pe Facebook și să trec la nivelul următor. Așa că, fix de ziua mea, ca să fie treaba treabă, am deschis larg ușa de la căsuța Pisicii. Mi-am deschis viața și sufletul în fața unui internet întreg, a necunoscutului până la urmă. Și bine am făcut! Blogul mă solicită foarte mult și aproape nu îmi mai lasă răgaz de nimic în plus, dar mi-a adus și îmi aduce și foarte multă bucurie.

Prin intermediul lui am cunoscut o mulțime de oameni faini, bloggerițe vesele și deschise, specialiști care ne ajută să înțelegem mai bine ce căutăm noi și copiii în viața noastră și ce vrem unii de la alții, oameni care fac lucruri pentru alți oameni. Am participat la evenimente și campanii – eu însămi am demarat o campanie de Crăciun, Desaga cu daruri și fapte bune, care a avut un răspuns foarte bun și prin intermediul ei am reușit să ajutăm câteva familii să primească sărbătorile cu zâmbet. M-am alăturat diverselor inițiative pornite de mămici cu suflet și, sper eu, am mișcat câte puțin în mintea și inima unor părinți. Am adunat o colecție de jocuri vechi și noi, inspirată de Campania Itsy Bitsy, am povestit lucruri de suflet cu oameni minunați – Bianca Brad,  Nuami Dinescu,Mirela ReteganAlexandra Ușurelu, Ruxandra Mateescu, Gabriela Maalouf. V-am împărtășit cele aflate de mine la diferite evenimente și am încercat să creionez cât mai obiectiv și mai clar opiniile specialiștilor. Mi-am pus sufletul pe tavă și am primit în schimb o energie fantastica, credința că lucrurile pot fi mișcate, măcar puțin, că mai există un dram de omenie și speranță în lumea asta.

De o perioadă de timp am devenit mai conștiincioasă cu frecvența postărilor și a activității în social media și acest lucru se vede. Blogul crește, încet și sigur, are parte de o evoluție frumoasă și echilibrată, susținută de oameni cu suflet. sunt conștientă că odată cu această creștere vin și contestatarii și părerile contra, am simțit asta deja pe pielea mea, dar e în regulă, nu vreau să mă iubească toată lumea, nici nu ar fi sănătos.

Ce-mi doresc eu de dublă aniversare? Pentru blog îmi doresc inspirație, proiecte frumoase și provocatoare, cititori deschiși și care să și interacționeze cu mine, să creștem o comunitate – chiar, îmi doresc tare să vă cunosc și mi-ar plăcea să îmi lăsați un gând aniversar. Mie îmi doresc sănătate, putere să îmi pot crește copilul frumos și să mă pot bucura de fiecare zi, cu tot ce aduce ea și îmi mai doresc să se deschidă noi drumuri pentru mine, pentru că simt din nou nevoia unor schimbări, în special pe plan profesional, așa că las Universul să lucreze cu intenția mea.

Vă mulțumesc fiecăruia în parte că mă citiți și mă susțineți!

Dacă vă plac articolele Pisicii, vă invit să daţi like paginii de Facebook, pentru a fi la curent cu toate noutăţile.

 

 

View Comments (6)

Leave a Reply

Your email address will not be published.


Copyright Ioana Marinescu Sima 2020 | Branding & Website realizat de Ama Mihaescu CREATIVE STUDIO 

Scroll To Top