Now Reading
În dublu rol la Premiile de excelență Itsy Bitsy

În dublu rol la Premiile de excelență Itsy Bitsy

Orice se poate spune despre viața mea, dar numai că este plictisitoare nu. Mai ales în zile cum a fost joia trecută, când am experimentat într-un timp foarte scurt și pentru același eveniment, două roluri pe care le dețin în momentul de față – cel de florist și cel de blogger. Prietenii de la Itsy Bitsy m-au solicitat să îi ajut la decorarea evenimentului lor aniversar – Gala Premiilor Itsy Bitsy, eveniment în cadrul căruia au fost premiați oameni care prin proiectele lor au ajutat copiii și familiile din România. În paralel cu mailurile profesionale pe care le schimbam, am primit și invitația oficială la eveniment. Adică urma să fiu un fel de Cenușăreasă și prințesă în același timp. Oau! Și chiar mi-a ieșit. La aproximativ două ore după ce am părăsit sala teatrului Excelsior în blugi, nemachiată și cu mâinile pline de semnele evidente ale muncii, dar mulțumită de rezultat, am revenit elegantă, parfumată și senină, în calitate de invitat.

La Gală cu fete dragi
La Gală cu fete dragi

A fost o seară relaxantă, în care am revăzut bloggerițe dragi și m-am delectat cu un eveniment foarte bine organizat și emoționant. La 10 ani de la lansarea postului de radio, pe scenă au urcat să înmâneze premiile chiar copiii care au crescut cu Itsy și cu Bitsy. Văzând pleiada de domnișoare șic și cavaleri eleganți am realizat ce înseamnă de fapt zece ani și cum își arată urmele. Pe ei frumos, pe noi mai nemilos așa, dar asta e altă discuție. S-au înmânat 15 premii, dintre care am reținut premiul obținut de Andreea Marin, la categoria „Îmi pasă” pentru numeroasele proiecte sociale în care s-a implicat, premiul Oameni care inspiră, câștigat de Simona Halep, premiul „Părinte implicat”, acordat Oanei Moraru pentru  proiectele prin care face legătura între părinți și școală, spre binele copiilor,  premiul „Parenting pentru toți” înmânat Uraniei Cremene. Mi-a crescut un pic inima de mândrie când la categoria „Cântece pentru copii cântate de copii” am văzut printre nominalizați și numele Bim Bam, grupul vocal în care cântă Ana. Premiul a fost câștigat de Andra și Răzvan Gogan, dar pentru mine să văd acea nominalizare a fost o mare bucurie. Toate premiile de excelență acordate de Itsy Bitsy le găsiți aici.

O parte din florile magice la Gala Itsy Bitsy
O parte din florile magice la Gala Itsy Bitsy

Finalul Galei a fost atât de frumos și emoționant, încât bănuiala mea este că s-au consumat ceva șervețele în sală. Prin jurul meu sigur. Leon Magdan, cunoscut și ca Profesorul de joacă a realizat un mini spectacol de teatru de umbre, încărcat de mesaje emoționale și încheiat cu zborul unui porumbel alb. Pentru mine, Premiile de Excelență Itsy Bitsy au fost atât un test trecut cu brio – florile au fost pe placul tuturor, cât și o binemeritată ieșire reconfortantă.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.


Copyright Ioana Marinescu Sima 2020 | Branding & Website realizat de Ama Mihaescu CREATIVE STUDIO 

Scroll To Top