Now Reading
De 1 iunie, haideți la o demonstrație de aranjamente florale cu noi și alte surprize

De 1 iunie, haideți la o demonstrație de aranjamente florale cu noi și alte surprize

De 1 iunie avem zi liberă națională, de petrecut în familie. Este meritul Radio Itsy Bitsy și al celor care au susținut vreme de peste jumătate de an acest proiect minunat.  Și cum se putea sărbători mai frumos victoria decât printr-o invitație la cea mai Itsy Bitsy zi liberă națională?

Întreaga zi de 1 iunie, de la ora 10.00 și până seara târziu, în parcul Alexandru Ioan Cuza au loc multe și frumoase evenimente pentru copii și părinți

Prima parte a zilei este dedicată activităților  de făcut în familie. Și pentru că noi, bloggerii, suntem întâi de toate părinți, organizatorii ne-au lansat provocarea de a împărtăși cu voi, jocuri și activități de petrecut în familie.

O sa aflați cum să aveți mai multă grijă de voi ca părinți, și mai ales ca mame, pentru că noi avem tendința de a ne neglija atunci când apare un copil. Veți vedea demonstrații de joacă, dar și demonstrații sportive. Veți afla rețete delicioase, numai bune de testat alături de cei mici. Programul complet al activităților îl găsiți aici. 

Și, desigur, ne veți întâlni și pe noi, familia de Pisici în formulă completă

Noi vom face o demonstrație de artă florală. O să vă arătăm cum să realizați alături de copiii voștri un aranjament floral din flori simple, la îndemâna oricui. Dacă mai avem timp, vă arătăm și cum jucăm noi Jocul emoțiilor. Acesta îi ajută pe copii să își recunoască emoțiile, să le identifice corect și să le numească.

Mi-aș dori mult să ne întâlnim în parc. Tronsonul orar dedicat nouă va fi de la 12.45. Vă asigur că toate activitățile propuse de bloggeri și vedete sunt extrem de interesante și merită urmărite.

See Also

Ne vedem la joacă, da?

Dacă vă plac articolele Pisicii, vă invit să daţi like paginii de Facebook, pentru a fi la curent cu toate noutățile.

View Comments (2)

Leave a Reply

Your email address will not be published.


Copyright Ioana Marinescu Sima 2020 | Branding & Website realizat de Ama Mihaescu CREATIVE STUDIO 

Scroll To Top