Now Reading
Festivalul Opera Copiilor, cel mai așteptat eveniment al verii la Opera Comică pentru Copii

Festivalul Opera Copiilor, cel mai așteptat eveniment al verii la Opera Comică pentru Copii

Ce facem când e urât afară și iarna pare că nu se mai dă plecată nicicum de la noi? Ne gândim la vară și la căldură și la planuri pentru zile frumoase. Iar veștile bune de la Opera Comică pentru Copii ne ajută de minune! Anul trecut, în contextul Sunetul Muzicii, am făcut cunoștință pentru prima dată cu Festivalul Opera Copiilor. O nebunie frumoasă, cu multe spectacole, evenimente, jocuri, parc de aventură, balon zburător, piscină cu bile, ateliere și atracții de tot felul. Și o echipă fantastică în spate, care lucrează de la eveniment la eveniment să facă lucrurile și mai spectaculoase și mai atractive pentru copii și părinți.

Veștile bune sunt că între 25 mai și 15 iunie are loc a V-a ediție Festivalului Opera Copiilor (FOC)

Prima surpriză este că festivalul nu mai durează câteva zile, ci patru săptămâni de distracție continuă, numai bună de început vacanța mare. În afară de Aventura Parc, piscina cu bile și alte activități deja consacrate, vor fi foarte multe spații noi și jocuri pregătite pentru copii. Pe lângă ceea ce se va întâmpla în curtea instituției, în cadrul FOC vor fi și 60 de spectacole, să tot alegi ceva pe gustul tău, dar și alte surprize, în toate spațiile deschise publicului ale Operei Comice.

Festivalul Opera Copiilor 2018

Sper că v-am convins că e de mers la Festivalul Opera Copiilor între 25 mai și 15 iunie și stați pe aici, că urmează informații și surprize în exclusivitate 🙂

Citește și

Tabere urbane de vară la OCC

Ziua de naștere a copilului la OCC

See Also

Felicia Filip – Părintele este, nu o dată, cel educat de copil

Dacă vă plac articolele Pisicii, vă invit să daţi like paginii de Facebook, pentru a fi la curent cu toate noutățile

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.


Copyright Ioana Marinescu Sima 2020 | Branding & Website realizat de Ama Mihaescu CREATIVE STUDIO 

Scroll To Top