Now Reading
Ziua din care nu am mai fost singură niciodată

Ziua din care nu am mai fost singură niciodată

Din ziua în care ți-am auzit prima data scâncetul și ți-am simțit pielea umedă pe obrazul meu, am știut ca n-o să mai fiu singură niciodată. Că mereu o să fie cineva mult mai bun decât mine, care să mă crească alături de el.

Cineva care să râdă la cerul plin de nori, doar pentru că a văzut o față haioasă în ei. Care să danseze în bălți într-o zi ploioasă. Care să mă țină nedormită o noapte întreagă și apoi să îmi ofere cel mai șarmant si mai dezarmant zâmbet. Cineva la fel de priceput să construiască, dar și să dărâme, să împingă limitele, dar și să aline.

Cineva care să îmi ridice mâinile ca să mă gâdile până mă face să râd. Care să mă ierte la 5 minute după ce s-a supărat pe mine. Care să mă ia în brațe și să-și lipească nasul de al meu, până vede un zâmbet. Care să mă învârtească până amețesc doar ca să mă scoată din starea de tristețe. Care să îmi facă un desen în care să ilustreze speranța și un mâine mai vesel.

Din ziua în care ai apărut tu, eu am știut ca nu voi mai fi singură niciodată

Că atunci când voi fi fericită, tu te vei bucura sincer pentru mine, iar atunci când voi fi tristă tu vei fi unul din motivele să mă ridic. Că vor fi zile în care zâmbetul și giumbușlucurile tale vor fi singurul lucru care să mă țină la suprafață. Că voi avea în tine cel mai puternic motiv să mă ridic, oricât de jos aș cădea.

Și mai știu că din ziua în care te-ai născut, nici tu nu ai fost vreodată singură

Indiferent cât mi-a fost sau îmi e de greu, sunt acolo să te prind, să te ajut sau pur și simplu să te ascult. Sunt acolo când ți-e bine și râd cu tine și sunt acolo când ți-e greu și caut să fac tot ce îmi stă mie în putere să te ajut. Sunt acolo când pot, dar mai ales când nu pot, așa cum tu ești acolo necondiționat, tot timpul.

Nu sunt mereu veselă, nu sunt mereu capabilă să fac față tornadelor emoționale, ale tale sau ale mele, uneori sunt groaznică și greșesc la fiecare respirație. Dar știu că, indiferent cât de tare greșesc, indiferent cât de tare cad, o să mă ridic mereu, pentru că tu vei fi acolo, fizic sau doar emoțional, să îmi reamintești că din ziua în care te-am născut nu am mai fost niciodată singură.

Credit foto –  Event Portrait

Machiaj şi styling – Cristina Calancea 

Citește și

See Also

Unde te grăbești? Mai ține-l în brațe puțin

Oare cât timp o să mai aibă nevoie de mine?

Părinți, bucurați-vă de copilărie!

Dacă vă plac articolele Pisicii, vă invit să daţi like paginii de Facebook, pentru a fi la curent cu toate noutăţile.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.


Copyright Ioana Marinescu Sima 2020 | Branding & Website realizat de Ama Mihaescu CREATIVE STUDIO 

Scroll To Top