Now Reading
Ziua de naștere a copilului la Opera Comică pentru Copii și un CONCURS exclusiv pentru voi!

Ziua de naștere a copilului la Opera Comică pentru Copii și un CONCURS exclusiv pentru voi!

Nu știu despre voi, dar despre mine v-am spus deja că petrecerea de zi de naștere mi se pare o provocare și cu cât copilul e mai mare, cu atât pare mai complicat. Locurile de joacă nu mai sunt o opțiune din punctul meu de vedere, alte variante trebuie să țină cont de multe aspecte, ce mai, e cu bătaie de cap. În contextul ăsta, oferta de zi de naștere de la Opera Comică pentru Copii mi se pare salvatoare de-a dreptul.

La OCC există 3 opțiuni pentru petrecerea de zi de naștere

Prima opțiune, clasică i-aș spune, este spectacol și Tur ”în spatele cortinei”

Sărbătoritul și invitații săi se bucură împreună de spectacolul Operei Comice pentru Copii care se joacă în ziua petrecerii, iar apoi merg într-un tur ghidat în culise, unde au șansa să viziteze magazia de costume, spațiile în care stau actorii atunci când nu sunt pe scenă, să discute cu protagoniștii spectacolului și cu echipa tehnică din spate. Este un fel de „dezvăluire a secretelor”, care copiilor le place la nebunie. Pentru această variantă de petrecere numărul minim de copii participanți este de 10, iar costul pentru fiecare copil este de 50 de lei. Sărbătoritul și invitații săi vor primi din partea OCC un cadou constând în produse personalizate cu personajele preferate din spectacolele OCC. Copiii beneficiază și de un spațiu de petrecere dedicat, unde pot savura câteva gustări și tortul. De acestea și de sucuri se ocupă părinții copilului aniversat. Personalul Operei Comice asigură supravegherea și distracția! Pachetul include și face painting.

A doua variantă este petrecerea la Escape Room

Despre cele două escape room-uri fantastice de la OCC am povestit pe larg aici. În varianta pentru ziua de naștere, numărul maxim de copii acceptați este de 10, iar după distracția la escape room copiii pot rămâne să savureze o felie de tort și să îi cânte sărbătoritului La Mulți Ani!. Sunt valabile toate cele de mai sus, atât în ceea ce privește sucurile, gustările, cât și cadourile participanților. Costul per participant este de 50 de lei.

Cea mai recentă opțiune pentru petrecerea de zi de naștere la OCC este Aventura Parc

Aventură, trasee în copaci, tiroliană, perete de escaladă. De toate se pot bucura micuții petrecăreți, sub atenta supraveghere a personalului de la Opera Comică. Numărul minim de participanți pentru această petrecere este de 10 copii, iar costul este de 50 de lei/copil. Mi se pare opțiunea cea mai bună pentru copiii născuți în anotimpuri călduroase :-), este clar că nimic nu e mai bun decât mișcarea și distracția în aer liber.

Cu siguranță veți găsi între aceste trei variante pentru petrecerea de zi de naștere pe cea potrivită pentru micuțul vostru.

Și acum, super surpriza, un CONCURS Exclusiv Pisica pe sârmă și Opera Comică pentru Copii!

Poți câștiga o petrecere la alegere din variantele de mai sus pentru copilul tău!

Tot ce trebuie să faci este să ne spui într-un comentariu la acest articol care ar fi varianta aleasă de tine pentru petrecerea copilului tău – Spectacol și tur în spatele cortinei, Escape Room sau Aventura Parc? Concursul se încheie pe 31 martie, iar câștigătorul îl aflăm pe 1 aprilie! Nu e păcăleală 🙂

Câștigătorul va fi desemnat prin tragere automată la sorți, din programul preinstalat pe blog.

*Consumarea voucherului se va face în limita spațiilor libere disponibile și se va discuta direct de către câștigător cu personalul Operei Comice pentru Copii. Nu se oferă contravaloarea în bani a voucherului. Datele câștigătorului vor fi folosite doar în scopul prezentului concurs.

UPDATE: Câștigătoarea concursului este Bădic Aura. Felicitări!

Citește și

10 idei de petrecere pentru copii mai mari

Bogdana Pascal – Scenografie pe înțelesul copiilor și adulților

See Also

Felicia Filip – Părintele este, nu o dată, cel educat de copil

Răzvan Mazilu. Trebuie să îmi acord provocări noi, care de care mai radicale. Interviu

Talentul copilului tău. Un proiect original Pisica pe sârmă

Când inimile cresc pe ritm de aplauze infinite

Copiii din distribuția Sunetul Muzicii

Dacă vă plac articolele Pisicii, vă invit să daţi like paginii de Facebook, pentru a fi la curent cu toate noutățile

View Comments (95)

Leave a Reply

Your email address will not be published.


Copyright Ioana Marinescu Sima 2020 | Branding & Website realizat de Ama Mihaescu CREATIVE STUDIO 

Scroll To Top