Now Reading
Un nou serial de desene animate pe Disney Channel. Ana dă vestea în stilul ei

Un nou serial de desene animate pe Disney Channel. Ana dă vestea în stilul ei

Bucurie mare la noi în familie! Ana are un nou pretext de a cere extra porție de desene, pentru că la Disney Channel începe un nou serial. Patru hamsteri blănoși și haioși, eroii serialului Zhu Zhu Pets trec prin tot soiul de aventuri grozave.

Așa cum se întâmplă de regulă în povești, firește că Pipsqueak, Chunk, Num Nums și domnul Squiggles nu sunt niște simple animale de companie. Ei înțeleg limba oamenilor și pot purta conversații cu membri familiei Pampelmouse – mama, tata și simpatica Frankie.

Cine sunt Zhu Zhu Pets?

Frankie este o fată foarte energică, iar hamsterii Zhu Zhu Pets trebuie să fie mereu pregătiți să țină pasul cu ea. Pentru a-i ajuta în misiunea lor în căutarea distracției, animăluțele au construit un tub/sistem de căsuțe care le pot transporta din casa familiei Pamplemousse în aproape orice locație din Anytown, orașul în care locuiește familia,  într-o clipă. Iar domnul Squiggles, auto-proclamat „hamster de știință”, inventează mereu gadgeturi noi care să-l ajute pe el și prietenii lui hamsteri să navigheze prin lumea înșelătoare a oamenilor.Traiul de zi cu zi poate fi chiar foarte dificil când orice e mai mare decât tine!

Pipsqueak este un lider, o rozătoare gata de acțiune în orice moment. Ea și Frankie se aseamănă tare mult, parcă ar fi surori, doar că uneia îi lipsește blana. Num Nums este un hamster mai precaut, dar care le-a salvat pielea animăluțelor de mai multe ori datorită gândirii ei iuți. Chunk este cel mai puternic hamster al grupului, dar un gigant delicat, iar naivitatea lui îl face foarte șarmant.

Povești despre suflet bun și prietenie

În ciuda aventurilor periculoase și a tărăboiului șoricesc, în final, povestioarele lui Frankie și animăluțelor ei Zhu Zhu se rezumă la sufletul bun și prietenie. Fankie și animăluțele Zhu Zhu se iubesc și au grijă unii de alții . Având în vedere că zilele lor sunt pline de năzbâtii, cinci minți sunt mai bune decât una! Așa că, cu strigătul lor de luptă „Să transformăm asta în Zhu”, Frankie și amicii ei pitici pleacă iar în acțiune!

De când a aflat că serialul se va difuza începând cu 13 martie în  fiecare zi de la ora 20.00 la Disney Channel, Ana și-a dorit să deseneze simpaticele animăluțe, așa că i-am pus culorile pe masă, trailerul la laptop și liber la creativitate.

Vă invit să vă amuzați cu o porție de promo marca Ana. Bonus, un desen care redă fidel personajele.

Trailerul noului serial poate fi găsit aici.

Dacă vă plac articolele Pisicii, vă invit să daţi like paginii de Facebook, pentru a fi la curent cu toate noutățile.

View Comments (26)

Leave a Reply

Your email address will not be published.


Copyright Ioana Marinescu Sima 2020 | Branding & Website realizat de Ama Mihaescu CREATIVE STUDIO 

Scroll To Top