Now Reading
Voi credeți că animalele de companie au o viață secretă?

Voi credeți că animalele de companie au o viață secretă?

Miaaaaaauuuuuu! Din bucătărie se aude un mieunat dramatic, ce seamănă mai degrabă cu un urlet sfâșietor. Sar de pe canapea, unde trăgeam de un Casa de Papel, pe care oricum îl văd din 2 în cinșpe, veșnic invidioasă pe cei care și-au îmbunătățit cultura de seriale pe vreme de izolare.

Sunetul se aude tot mai strident. Mă împiedic de găleata plină de clor – cred că știți și voi sentimentul, de mop, de papucii copilului și ajung până la urmă să văd unde arde.

Motocica, pisica-pericol stă cu lăbuțele prinse între castronul de mâncare și cel de apă și zbiară cât o țin mustățile. Transpirată toată, mă aplec să văd care e baiul.

Domnișoara reușise din nou să își înghesuie niște boabe prețioase între cele două recipiente și, deși avea castronul plin, se chinuia să le scoată. Evident că oscilez între râs isteric și bombăneală, dau bolurile buclucașe la o parte, recuperez crănțănelele și le pun înapoi în castron. Pisică fericită, misiune încheiată, între timp serialul se terminase, acum iar trebuie să o iau de la capăt.

Îmi pun un pahar de rose și îmi amintesc cu zâmbet în colțul gurii de alte peripeții ale felinei noastre buclucașe

Zilele trecute era să zboare pe geam în urmărirea unui porumbel . Am prins-o de coadă și evident că m-am ales cu un tatuaj natural, din fericire temporar, pe brațul stâng. Altă dată am căutat-o o oră prin casă, disperată că iarăși s-a aruncat de la balcon, că doar avea antecedente. Am găsit-o dormind în capătul celui mai îndepărtat calorifer din casă,  camuflată bine în draperie.

Lista poate continua cu plonjatul pe gresie după te miri ce fulg, mâncatul de frunze de la flori și dărâmatul vazelor, urmărirea propriei siluete în oglindă și multe altele.

Câteodată mă întreb dacă e pisica noastră sau nu cumva trăiește într-un univers paralel, unde face parte dintr-o echipă de agenți secreți.

Mi-am adus aminte de toate aventurile Motocicăi atunci când am aflat de lansarea unui nou serial la Boomerang TV, “Agentul Binky – Animăluțe în Spațiul Cosmic

Inspirat din benzi desenate, serialul urmărește aventurile lui Binky, un motan agent spațial a cărui misiune este sa își protejeze familia umană de orice amenințare intergalactică cu ajutorul altor patru animale de companie împreună cu care formeaza agenția PURST – Patrupede-n Univers: Războinici în Spațiu-Timp!

Alături de Binky se aventurează în viața de agent spațial secret câinele Gordon, căpitanul Gracie – o pisică brună ce locuiește în vecini, țestoasa Nola și peștișorul auriu Loo, cu toții sub îndrumarea atentă a Sergentului Flyffy Vandermeve.

“Agentul Binky—Animăluțe în Spatiul Cosmic”  va fi difuzat începând din 18 mai, de luni până vineri de la ora 16:00 numai la Boomerang TV.

Ia spuneți, și animăluțele voastre par că au o viață secretă, ca și cum ar fi fost racolați ca agenți spațiali secreți?

Citește și

See Also

O carte de ajutor în perioada pubertății

O aventură în stil Harry Potter

Două cărți despre limite și spațiu personal

La ce se mai uită copiii pe Netflix?

Dacă vă plac articolele mele, vă invit să dați like paginii de Facebook, pentru a fi la curent cu noutățile.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.


Copyright Ioana Marinescu Sima 2020 | Branding & Website realizat de Ama Mihaescu CREATIVE STUDIO 

Scroll To Top