Now Reading
Traseu Madagascar în parcurile din Capitală

Traseu Madagascar în parcurile din Capitală

Opera Comică pentru Copii a găsit o soluție originală pentru a încuraja mișcarea în aer liber, respectând normele trasate de autorități. Weekendul trecut, odată cu redeschiderea parcurilor din București, Opera Comică pentru Copii a lansat Traseul MADAGASCAR – un program cultural de promovare a activității fizice individuale dedicat copiilor din București. Astfel, când veți ieși în parcurile din cartierele capitalei, veți avea surpriza de a găsi trasee formate din 10 stații atractive, denumite atât pe profilul spectacolului, cât și după domenii ale artelor spectacolului.

Puteți parcurge șirul lung de activități fizice și educative în parcuri precum: Parcul Național, Parcul Plumbuita sau Parcul Morarilor. În perioada imediat următoare, traseul va fi disponibil în parcuri din mai multe sectoare ale capitalei.

„Madagascar” este unul dintre cele mai iubite spectacole de musical produse de Opera Comică pentru Copii, iar redeschiderea parcurilor este o bună oportunitate pentru promovarea unui traseu care să îmbine cultura cu educația fizică.

Parcurge traseul MADAGASCAR și câștigă!

De asemenea, în urma parcurgerii traseului, Opera Comică pentru Copii te răsplătește cu un abonament valabil o lună în aplicația #OperaCopiilor! Fă poze în timp ce parcurgi traseul și publică-le pe contul tău de Facebook sau Instagram cu #OperaCopiilor, tag către Opera Comică pentru Copii și provoacă alți trei prieteni să-ți urmeze exemplul.

OCC PARTY ONLINE

Opera Comică pentru Copii organizează petreceri online pentru aniversările copiilor. La cererea publicului, OCC a găsit varianta de a le organiza copiilor o zi de naștere specială. Alături de personajul ales de ei, sărbătoritul își poate invita toți prietenii la OCC PARTY ONLINE.  Prețul este echivalent cu tariful unui abonament valabil o lună pe aplicația Opera Copiilor, 30 de lei. În pachetul de petrecere este inclus un abonament de o lună pentru fiecare invitat pe app.operacomica.ro și o oră de distracție, jocuri și activități alături de un personaj OCC.

Rezervări la numărul de telefon: 0751186012 sau email: contact.magazinocc@gmail.com

Spectacol la tine acasă!

În acest weekend ai ocazia să vizionezi ONLINE două spectacole imaginate de maestrul Cristian Mihăilescu. Toate spectacolele sunt disponibile în ziua premierei în regim gratuit, în intervalul orar 11:00 – 14:00, după care rămân disponibile în aplicația Opera Copiilor.

Sâmbătă (22 mai) – 11:00 – 14:00 – opereta ,,Joc și Rock”, adaptare după una dintre primele operete românești, „Crai Nou” de Ciprian Porumbescu, în regia maestrului Cristian Mihăilescu

Duminică (23 mai) – 11:00 – 14:00 – opera ,,Directorul de Teatru”, în regia maestrului Cristian Mihăilescu

În aplicația Opera Copiilor continuă emisiuni speciale, conform programului de mai jos

Luni – Vineri (18 mai – 22 mai)

17:00 – Pas, Pas… Poof!, Andreea Soare și Sabina Chirilă

19:30 – Copacul Ghicitor, Valentino Tiron

Miercuri, 20 mai, 20:20 – Dezbatere LIVE Mădălin vs Emil: Sistemul de educație ar trebui privatizat?

Vineri, 22 mai, 20:20 – Îmi place opera, invitat permanent maestrul Cristian Mihăilescu

Sâmbătă și duminică, 22 mai și 23 mai  

17:00 – Duelul Instrumentelor

20:20 – Artiști de 10,  regizoarea Antoaneta Cojocaru și scenografa Bogdana Pascal

See Also

Citește și

Opera Comică pentru Copii are nevoie de noi

Copiii pot vorbi cu personajele Operei Comice pentru Copii

Căpșunariul copiilor, o dovadă de sprijin și dragoste

De vorbă cu maestrul Cristian Mihăilescu despre premiera Cenușăreasa

Elena Morar – Copiii sunt cel mai exigent public

Dacă vă plac articolele mele, vă invit să dați like paginii de Facebook, pentru a fi la curent cu noutățile.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.


Copyright Ioana Marinescu Sima 2020 | Branding & Website realizat de Ama Mihaescu CREATIVE STUDIO 

Scroll To Top