Now Reading
Transformarea Pisicii în femeie. Despre schimbarea blogului

Transformarea Pisicii în femeie. Despre schimbarea blogului

-O să fie secțiuni noi, categorii noi, mă adresez femeilor care au trecut prin momente grele și simt că și-au pierdut puterea, o să fac și o secțiune dedicată pre-adolescenței și una vieții de după divorț. 

-Și numele?

-Ce-i cu el?

-Care o să fie?

-Cum adică? Același.

-Ești sigură?

Am purtat acest dialog cu Roxana Gabor-Iliescu în retreatul din Egipt de la începutul anului. Știam că voi rebrandui blogul, aveam toate detaliile în cap, dar eram sigură că va rămâne Pisica pe sârmă. Discuția cu Roxana m-a scos total din zona de confort, aproape că nu mai puteam respira și lacrimile îmi curgeau șiroaie pe obraji.

Mi-am dat seama că nu mă pot desprinde și nu pentru că așa mă știe lumea, sunt deja un brand și tot ce mă mai mințeam eu, ci pentru că Pisica era singura legătură pe care o mai aveam cu trecutul. Atunci mi-am dat seama că, cu toate riscurile, voi face o schimbare totală.

M-am întâlnit cu Ama, pe care o știam doar de pe Facebook, dar care pur și simplu m-a inspirat și m-a chemat să lucrăm împreună. A înțeles din prima ce vreau, am stabilit planul de lucru, termenele, am schițat promovarea și evenimentul de lansare.

Pandemia mi-a dat toate planurile peste cap, dar nu m-a întors din drum

Am mai ajustat din ce vorbisem, am devansat termenele, pentru că nici eu nici Ama nu mai aveam același repere de lucru, cu școala on-line și munca de acasă, mi-am luat gândul de la eveniment. Am mers mai departe, în ritmul în care am putut. Am acceptat că traficul pe Pisica s-a dus de suflet, având în vedere că nu am mai apucat să scriu, am muncit la editarea, pe alocuri dezactivarea, actualizarea articolelor, structurarea categoriilor, alegerea fotografiilor și iată acum noul blog în ziua lansării.

Nu am ședință foto așa cum mi-aș fi dorit. Nu am eveniment de lansare. Nu am articole deja scrise, doar să le dau publish. Nu sunt toate articolele actualizate, așa că s-ar putea să mai găsiți rămășițe din trecut pe ici pe colo.

Dar am multe intenții frumoase și multă speranță. Am în minte exact ce vreau să fac, ce fel de informații vreau să aduc, am o echipă frumoasă de colaboratori, alături de care, în măsura timpului tuturor, voi crea materiale – scrise și video valoroase pentru publicul meu.

Am adunat în numele blogului puțin din trecut, puțin din prezent și privirea ațintită spre viitor

Pentru că lumea mă știe de Ioana Marinescu și acesta e numele copilului meu și numele pe care l-am păstrat în buletin, am decis să îl dau și blogului, dar am adăugat și numele meu dinainte de căsătorie, schimbare pe care intenționez să o fac și în acte, imediat ce se va putea. Am păstrat pe blog articolele, pentru că acolo este munca mea de peste 4 ani. Am mai șters din ele, ce nu se mai potrivea cu noua mea viață, am păstrat câteva în ciorne pentru editare și re-adaptare, am structurat categoriile conform cu noile mele intenții.

Despre ce veți citi pe noul blog

Intenționez să îmi păstrez focusul pe zona de educație, pentru că acolo am reușit să câștig un public numeros și fidel. Voi continua să împărtășesc și articole și informații din zona de parenting, dar voi pune un accent mai puternic pe situațiile cu care se confruntă părinții de pre-adolescenți, că deh, am și eu una în bătătură.

Îmi doresc să valorific experiența divorțului  și voi vorbi despre cum am gestionat eu anumite situații, când mi-a fost greu și mai ales ce am învățat din fiecare experiență.

Cea mai puternică intenție a mea este să inspir și să ajut femeile să își regăsească puterea interioară și să meargă mai departe atunci când întâmpină situații dificile în viață.

Voi continua să scriu și despre relații, sănătatea copiilor, lifestyle și zona de sport și nutriție, cu ajutorul specialiștilor, pe care îi regăsiți în pagina de Colaboratori și a celor care se vor adăuga pe parcurs.

Pentru că în timpul izolării am descoperit bucuria de a face video, am de gând să dublez articolele importante de interviuri filmate cu specialiști, pentru a avea informația mai ușor de accesat și parcurs.

Am multe planuri cu blogul și la fel de multe planuri am cu mine

Să continuu pe drumul dezvoltării personale, să lucrez în continuare cu mine la vindecarea personală, pentru a putea să fiu o mamă bună pentru Ana, pentru a putea să inspir și să ajut acolo unde este nevoie de mine și pentru a putea să mă bucur de fiecare zi din viața mea de acum înainte.

Vă mulțumesc pentru că ați ajuns aici și sper să avem parte de o călătorie minunată împreună!

Dacă vă place cum scriu, vă invit să dați like paginii de Facebook pentru a rămâne la curent cu noutățile.

View Comments (5)

Leave a Reply

Your email address will not be published.


Copyright Ioana Marinescu Sima 2020 | Branding & Website realizat de Ama Mihaescu CREATIVE STUDIO 

Scroll To Top