Now Reading
Totuși vine Paștele. Cum să îți faci casa un cămin primitor la un preț decent în această perioadă?

Totuși vine Paștele. Cum să îți faci casa un cămin primitor la un preț decent în această perioadă?

 

Paștele în sufragerie, cu maximum trei persoane, Hristos a înviat cântat pe balcon cu lumânări aprinse în mâini și speranță în suflete. Așa se anunță Paștele anul acesta. O sărbătoare așteptată, sărbătorită total neașteptat. Ca toată situația asta în care ne aflăm și care dă un reset total vieții așa cum o știam până acum. Întrebarea este cum reușim să ne adaptăm condițiilor actuale, păstrând confortul singurului loc în care ne simțim cu adevărat în siguranță zilele astea și cu un buget rezonabil, pentru că și acesta este un subiect care ne va da ceva bătăi de cap în următoarea perioadă.

Am descoperit pentru voi un site care funcționeză ca un motor de căutare care adună mai mulți distribuitori de obiecte de mobilier, design interior și decorațiuni

Pe biano.ro se regăsesc peste 75 de magazine, iar vestea bună este că, în acord cu informațiile deținute de Biano, niciunul dintre magazinele prezente pe site nu are probleme cu livrarea, iar procesul se desfășoară în condiții de maximă siguranță. Așadar, vă invit să vă amenajați comod, din propriul fotoliu, un colțișor numai bun de primit Sărbătorile Pascale cu bucurie și liniște. Am ales pentru voi obiecte din patru categorii, interconectate între ele: decorațiuni de Paște, fotolii tip sac sau puf , decorațiuni pentru exterior și mese de grădină

Sper să vă placă alegerile mele și să vă ajute să vă creați propriul colțișor de bine în balcon sau oriunde simțiți că puteți sta puțin să vă regăsiți.

Am pornit de la o masă de grădină care mi-a plăcut foarte mult, are un fel de mozaic ca model și mi se pare potrivită cam cu orice culori. La ea se potrivesc de minune două fotolii tip sac sau puf. Am ales două modele pentru voi, dar pe site găsiți foarte multe opțiuni, extrem de clar delimitate, să tot alegeți ceva pe gustul vostru.

M-am gândit că decorul se completează perfect cu o ghirlandă de becuri, mai ales că am ales unele care funcționează cu baterii solare.

Ghirlanda de becuri 57,99 lei

La capitolul decorațiuni pentru Paște am ales o coroniță într-un buget mai mult decât rezonabil- pe site găsiți și modele pentru un buget mai generos și câteva accesorii care pot fi strecurate printre preparatele de pe masa pascală sau agățate pe peretele colțișorului creat de voi.

Aștept cu drag și ideile voastre în materie de amenajare caldă și primitoare a spațiului de acasă, de care avem nevoie mai mult ca oricând să ne reprezinte cât mai bine.

Sursa foto – freepik.com

Citește și

Rețeta de tort de mere a mamei

Brioșe cu Nutella

Mirosul cu cele mai multe amintiri. Rețeta de plăcintă cu brânză a bunicii mele

Rețetă de chec cu lămâie ca la bunica

Cornulețe fragede. Rețeta copilăriei

Am făcut Cușma lui Guguță, varianta îmbunătățită

Cheescake ușor și rapid, prăjitura perfectă de week-end

Tremurici, desertul copilăriei mele

Dacă vă plac articolele Pisicii, vă invit să daţi like paginii de Facebook, pentru a fi la curent cu toate noutăţile.

 

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.


Copyright Ioana Marinescu Sima 2020 | Branding & Website realizat de Ama Mihaescu CREATIVE STUDIO 

Scroll To Top