Now Reading
Super distracție de 1 iunie la Cea Mai Itsy Bitsy zi liberă națională

Super distracție de 1 iunie la Cea Mai Itsy Bitsy zi liberă națională

Itsy Bitsy

 

Cred că deja nu mai e om să nu știe că ziua liberă de 1 iunie este meritul și reușita celor de la Radio Itsy Bitsy FM. Ei au desfășurat cea mai amplă acțiune de la acel moment, cu vizite la parlament, petiții și susținere din partea presei și personalităților ca să obțină  o zi liberă națională. Dar nu orice zi, ci una în care părinții să petreacă timp de calitate împreună cu părinții lor.

Desigur că Radio Itsy Bitsy a pregătit o zi pe cinste, că doar e cea mai Itsy Bitsy zi liberă națională

În Parcul Alexandru Ioan Cuza, unde are loc evenimentul, unt așteptați peste 40.000 de copii și părinți, iar întreg parcul este amenajat încât să le ofere distracții și voie bună întreaga zi. Va fi multă muzică, spectacole de teatru și dans, jocuri, concursuri, ateliere creative, personaje de tot felul și multe altele.

Concerte și spectacole

Pe scena amenajată în parc vor urca Voltaj Academy alături de Călin Goia, Grupul Vocal Liliput, Grupul vocal BimBam, Arpeggio Music School, Trupa Blană Bombă, Contrapunct, trupele de actori de la Teatrul Țăndărică, Teatrul Ion Creangă și Opera Comică pentru Copii, magicienii Cristina Strecopîtov și Bogdan Muntean, dansatorii de la Five Gym – Street Dance Kids, Trouble Dance Company și Victoria Dance Studio.

Vor face concursuri cu premii și se vor distra cu copiii pe scenă chiar eroii lor preferați: Itsy, Bitsy şi SuperZăpă.

Ateliere pentru părinți

La Foișorul de la intrarea în parc dinspre Câmpia Libertății, mai mulți bloggeri și persoane publice îi așteaptă pe părinții dornici să afle cât mai multe și să devină mai buni în relația cu copiii lor și cu ei înșiși.

Ela Crăciun, Ana Nicolescu – Mămica Urbană, Gabriela Maalouf şi Robert Diaconeasa – Daddy Cool, împreună cu Ana Raluca Chişu (iniţiatoarea proiectului de sănătate Baby Love Gym) şi trainerul experimentat în jocuri și joacă – Adriana Mitu, vor invita la discuţii şi schimb de idei publicul din parc şi din online. Gazde și moderatori ai acestor întâlniri sunt realizatorii radio Itsy Bitsy FM: Simona Dragomir, Alex Zamfir și Georgiana Purcărea.

Mai multe detalii despre programul pregătit de Itsy Bitsy la Cea mai Itsy Bitsy zi liberă națională aflați pe site-ul Itsy Bitsy.

Citește și

Ce activități și atracții găsești la Festivalul Opera Copiilor?

Filme gratis pentru copii de 1 iunie

Liber la distracție în Zurlandia!

See Also

Istoria descoperită pas cu pas. Trei cărți de istorie pe înțelesul copiilor

20 de filme artistice pentru întreaga familie

20 de filme artistice de văzut în familie (partea a II-a)

Minunea, un film de văzut

Dacă vă plac articolele Pisicii, vă invit să daţi like paginii de Facebook, pentru a fi la curent cu toate noutăţile.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.


Copyright Ioana Marinescu Sima 2020 | Branding & Website realizat de Ama Mihaescu CREATIVE STUDIO 

Scroll To Top