Now Reading
Spectacolul A night in December, cadoul perfect de Moș Nicolae

Spectacolul A night in December, cadoul perfect de Moș Nicolae

V-am mai povestit în repetate rânduri de spectacolele realizate de platforma AM Teatru, destinată iubitorilor de teatru și spectacole, dar și celor care doresc să își intensifice activitatea culturală. Colaborarea cu Monica Opra și Moni Acustique Band se pare că este de bun augur, deoarece pe 4 decembrie, în întâmpinarea lui Moș Nicolae, va avea loc spectacolul A night in December, care cuprinde piese specifice sărbătorilor.

I-am rugat pe Mădălin Guruianu, co-fondator al platformei AM Teatru și pe Monica Opra, protagonista spectacolului, să ne dea câteva detalii despre ce ne-au pregătit pe 4 decembrie

Care este ideea care stă în spatele spectacolului A night in December?

Mădălin Guruianu: După un an plin de spectacole si recomandări, AMTeatru dorește să încheie anul cu o seară de poveste, în Ajun de Moș Nicolae. De aceea am invitat artiști speciali și ne dorim să pregătim publicul pentru cea mai iubită și mai așteptată sărbătoare a anului, Crăciunul!

Care sunt surprizele pe care le pregătiți spectatorilor?

Monica Opra: Melodiile familiare vă vor încânta auzul, invitâdu-vă să vă alăturați nouă în intonarea unor melodii cunoscute încă din copilărie, cu refrenele binecunoscute care răsună pe întreaga planetă, răspândind cu rapiditate atmosfera de sărbătoare.

Promitem să vă purtăm într-o călătorie în timp, abordând melodiile cele mai frumoase din repertoriul nostru, culminând cu frumoasele colinde de Crăciun. Alin Stoica va puncta atât de frumos și rafinat acest moment al serii încât emoția și sensibilitatea din glasul lui vă vor cuceri cu siguranță.

Cu ce credeți că va rămâne publicul în urma acestui spectacol? Mai este totuși un pic de timp până la Crăciun 😊

Monica Opra: Suntem convinși că este o oportunitate excelentă de a te relaxa și reîncărca după un an solicitant, într-o atmosferă de vis plină de emoție, pozitivitate și ritm. Rafinamentul artistic, grația, pasiunea pentru muzica de calitate și repertoriul ales cu mare grijă vor face această seară de neuitat.

Monica Opra și MoniAcustique Band au devenit o prezență constantă pe scena spectacolelor din București. Cum simțiți că sunt primiți de către public și cum a evoluat prezența lor în capitală?

Mădălin Guruianu: Anul acesta am avut trei premiere cu ei la București, iar acesta din 4 ianuarie va încununa seria începută tot alături de Adi Nour cu “A Night to Remember”, la Sala Luceafărul în primăvară. Am continuat cu “Querer” la Nottara, în vară si cu “Gipsy in my soul” la ARCUB, în toamnă. Practic am punctat foecare anotimp cu un concert Monica Opra si MoniAcustique, iar primirea caldă din partea publicului bucureștean a făcut posibile aceste întâlniri care sperăm sa continue si ajul viitor!

Ce proiecte speciale mai pregătește AM Teatru publicului iubitor de teatru și artă?

Mădălin Guruianu: Ne bucurăm tare că evenimentul din 4 decembrie va fi prefațat de un vernisaj al artistei Iulia Ștefan, iar tablourile ei vor putea fi admirate atât in foaier dar și pe scena de la Sala Luceafărul. Deasemenea nu pot incheia înainte să le mulțumesc pentru sprijinul constant partenerilor de la Domeniile Sâmburești si de la AQUA Carpatica, cei prin intermediul cărora putem asigura asigura degustări la spectacolele noastre.

Oficial, anul AMTeatru se va încheia cu a zecea reprezentație în 3 luni a celui mai de succes proiect produs de noi, Prințesa și Magicianul, un spectacol muzical cu momente de magie, în care protagoniști sunt Andruni Baciu și Bogdan Muntean, iar pentru anul viitor ne pregătim pentru încă o reprezentație cu Love for Sale, musicalul jazz realizat pentru noi de Claudia Ciobanu, cu Ioana Sihotă, Petru Călinescu, Ana Badea si Alyn Arhire.

Citește și

See Also

Citește și

Proiecte AMTeatru

O platformă utilă pentru iubitorii de teatru

Dacă vă plac articolele mele, vă invit să dați like paginii de Facebook, pentru a fi la curent cu noutățile.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.


Copyright Ioana Marinescu Sima 2020 | Branding & Website realizat de Ama Mihaescu CREATIVE STUDIO 

Scroll To Top