Now Reading
Și pe tine te-au zăpăcit seriile de colecționat din magazine? Hai să privim partea bună!

Și pe tine te-au zăpăcit seriile de colecționat din magazine? Hai să privim partea bună!

orașul Bunorama

 

Mami, mami, hai să luăm muștar cu aromă de pătrunjel. Și batoane din alea pentru pisici. Vlăduț, dar noi avem câine. E, lasă, că găsim noi pisici pe stradă. Uiteee, și iaurt din ăsta vreau. Cu cât privirea mamei e mai pierdută, cu atât Vlăduț e mai fericit. Așa-s copiii când adună colecții de tot felul. Cartonașe, maimuțoaie, abțibilduri, piese, piesulici. Sunt sigură că știți scenariu. Când magazinele lansează colecții, părinții se iau cu mâinile de cap. Ei văd spațiul limitat din casă, certurile între frați, banii cheltuiți.

Copiii văd bucuria  și  surpriza

Pentru ei, să deschidă pliculețul e un moment unic. Să rupă ambalajul, să descopere dacă e o piesă nouă sau nu, să o potrivească cu restul colecției. E un joc în sine, iar copiii așa se dezvoltă.

Pentru ei, colecțiile magazinelor sunt ocazii să-și exerseze abilități

Colecționatul e despre imaginație, despre organizare, despre negociere.  Copiii fac schimb de piese între ei, se tocmesc ce să dea și ce să primească. Dacă îi observăm atent, putem ghici chiar mici lideri printre ei.

Colecționatul e despre învățare, e despre amintiri. Noi aveam clasoarele cu timbre – mâna sus cine le mai are 🙂  și surprizele de la gumă Turbo. Fiecare generație cu pasiunile ei.

Mie  îmi place treaba asta cu adunatul de colecții. Mi se pare că e o parte frumoasă a copilăriei de azi.

E și un prilej foarte bun să petrecem timp în familie

(P) Asta își propune Kaufland prin ultima colecție, orașul Bunorama. Să aducă împreună familia, într-un joc interactiv, care îi învață pe copii ce înseamnă și cum ar trebui să arate un oraș al viitorului. Orașul ideal, în care casele și masinile sunt prietenoase cu mediul, oamenii reciclează, părinții au timp de petrecut cu copiii.

În perioada 29.08 – 6.11.2018, la fiecare 50 de lei cheltuiți în magazinele Kaufland, primești un pachet Bunorama, care conține piese din orașul Bunorama.

Odată adunate toate elemente, ele pot fi așezate în cutia de colecție. Hărțile Bunorama Est și Bunorama Vest sunt foarte utile pentru construirea orașului.

Fiecare hartă vine însoțită de câte un joc, care îi va ajuta pe copii să învețe mai multe despre mâncatul echilibrat și despre reciclare.

După colecționare, Bunorama se transformă într-un joc pentru copii de toate vârstele, dar și pentru adulți. Cum spuneam, o ocazie perfectă să petrecem timp alături de copii.

See Also

Vrei o cameră nouă pentru copilul tău? Orașul Bunorama aduce și premii!

Participanții pot intra pe www.bunorama.kaufland.ro, pot încărca, în timp, cel puțin trei poze care arată progresul orașului Bunorama și astfel pot câștiga, prin tragere la sorți, unul dintre cele zece premii constând în redecorarea completă a camerei copilului.

Ce părere aveți despre orașul Bunorama? Mai multe informații despre această colecție extrem de educativă, găsiți aici.  www.bunorama.kaufland.ro.

Citește și

 

View Comments (16)

Leave a Reply

Your email address will not be published.


Copyright Ioana Marinescu Sima 2020 | Branding & Website realizat de Ama Mihaescu CREATIVE STUDIO 

Scroll To Top