Now Reading
Pentru că mâine poate să nu mai vină…

Pentru că mâine poate să nu mai vină…

Trezește-te devreme și ai grijă de corpul și mintea ta. Citește în fiecare zi, măcar două trei pagini. Meditează. Trăiește. Respiră. Ia o pauză. Lasă sarcina aia pe mai târziu, dacă nu e așa importantă. Învață ceva nou. Pleacă în weekend. Mergi pe bicicletă. Organizează o seară de board games. Cheamă pe cine simți că vibrează la unison cu tine. Fă-ți prieteni noi. Ia-ți timp pentru tine în fiecare zi.

Îmbrățișează-ți copilul. Cere-ți iertare. Sună pe cineva pe care nu l-ai auzit demult. Vizitează-ți bunicii. Scrie o vedere din călătorie. Ieși în oraș. Plănuiește vacanțe. Îmbracă-te frumos.Pregătește o masă festivă fără nicio ocazie. Spune ”te iubesc” de câte ori simți. Odihnește-te. Iartă. Iartă-te. Mulțumește cuiva care își face treaba bine. Zâmbește. Fă-ți mai puține griji. Bea un pahar de vin. Mergi la teatru. Lenevește un weekend. Sună oameni cu care nu ai mai vorbit demult.

Nu mai amâna lucrurile care contează cu adevărat

Apucă-te de cursul care îți place. Renunță la jobul care nu mai e pentru tine. Riscă. Muncește pentru visul tău. Trăiește mai mult. Îngrijorează-te mai puțin. Iubește. Bucură-te. Dormi. Mănâncă ce îți place. Dansează. Fă îngeri în zăpadă. Savurează o cafea bună. Uite-te la filme. Dedică timp pentru hobby-uri. Fii recunoscător. Fă voluntariat. Joacă-te. Fii un om bun.

Nu știi dacă mâine mai vine. Nimeni nu știe

Suntem tot mai puțini și în fiecare zi aflăm că a mai plecat cineva. În urmă rămân momente trăite sau ratate, zâmbete oferite sau lacrimi înghițite, bucurie primită și împărtășită, încurajări, vorbe care intră în inimă. Telefoane date. Vorbe spuse. Glume râse. Clipe. Trăiri. Nu averi, nu cifre, nu certuri, nu ranchiună. Doar lumina, pe care fiecare a ales să o arate sau să o ascundă.

Lasă lumină în urma ta. Lasă chipuri senine. Lasă zâmbete. Lasă amintiri frumoase. Lasă fapte bune. Lasă senin.

Trăiește. Respiră. Ia o pauză.

Drum bun, Eugenia Miriam Soare! Drum bun, George Botezatu! Când mă gândesc la voi, zâmbesc.

Citește și

Oare cât timp o să mai aibă nevoie de mine?

De ce oamenii nu spun ce-i doare?

Faptele bune se fac pentru oameni cât sunt în viață

Dacă vă plac articolele Pisicii, vă invit să daţi like paginii de Facebook, pentru a fi la curent cu toate noutăţile.

Sursa foto – Freepik.com

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.


Copyright Ioana Marinescu Sima 2020 | Branding & Website realizat de Ama Mihaescu CREATIVE STUDIO 

Scroll To Top