Now Reading
Opera Comică pentru Copii are nevoie de noi!

Opera Comică pentru Copii are nevoie de noi!

 

Nu cred că mai există cineva care să nu fi auzit de Opera Comică pentru Copii. Spectacolele lor inovatoare, evenimentele cu premiere de tot felul – balon de aer cald, patinoar, derdeluș artificial, zecile de ateliere, toate ne-au bucurat copiii și copilul din sufletul nostru. De când a început această perioadă dificilă și neașteptată pentru noi toți, Opera Comică pentru Copii a fost, ca întotdeauna, în linia întâi și s-a adaptat rapid situației, mutând toate activitățile – ateliere, spectacole, inclusiv premiera de balet Scufița Roșie, on-line. Cifrele înregistrate de transmisiile live arată că iubitorii de frumos au nevoie de Opera Comică. Spectacolul Cenușăreasa a înregistrat peste 500.000 de vizualizări în 72 de ore, iar premiera Scufița Roșie a adus în fața micilor ecrane câteva zeci de mii de spectatori.

Pentru a continua să creeze toate lucrurile minunate cu care ne-a obișnuit, Opera Comică are nevoie de noi toți

Astăzi a fost lansată aplicația Opera Copiilor, care le permite abonaților să vizioneze online spectacole din repertoriul instituției și emisiuni culturale, distractive și educative, nelimitat, oriunde s-ar afla. Pentru un abonament de 30 lei/lună, adică 1 leu pe zi, întreaga familie are acces la conținutul aplicației pe bază de abonament, după o perioadă de trei zile de testare gratuită.

Opera Copiilor este locul unde spectacolul și atelierele creative își dau întâlnire. Opera Comică pentru Copii propune publicului un instrument diversificat, complex, dar compact, la care părintele poate avea acces oricând și oriunde. Ceea ce aduce aplicația noastră în plus este calitatea bine-cunoscută cu care toate materialele sunt realizate, fie că este vorba despre producțiile de operă, operetă, musical sau balet, fie că vorbim despre gama diversificată de emisiuni. Un alt motiv pentru care lansăm Opera Copiilor este acela de a cere sprijinul publicului, căruia îi oferim ce e mai bun, în schimbul unei sume simbolice, dar care poate ține în viață Opera Comică pentru Copii, așa cum o cunoașteți de 5 ani încoace

a declarat Felicia Filip, managerul Operei Comice pentru Copii.

Aplicația Opera Copiilor se actualizează în permanență

Aplicația Opera Copiilor este disponibilă pe web, accesând app.operacomica.ro, și în cel mai scurt timp va putea fi descărcată și din GooglePlay și AppStore, pentru a fi accesată și de pe dispozitivele mobile. Conținutul platformei este împărțit în două secțiuni, Spectacole și Emisiuni, care se actualizează în permanență cu episoade noi. Deja sunt pregătite 2500 de minute de conținut original, care va fi lansat treptat, în fiecare săptămână, pe durata următoarelor 3 luni. Astfel, spectatorii din țară și din străinătate se vor putea bucura de evenimentele de la OCC, ca și cum ar fi în sală.

Eu vă invit să fim cel puțin la fel de proactivi cum sunt cei de la Operă și să le arătăm că îi susținem, îi iubim și dorim să îi păstrăm alături de noi.

Citește și

Emil Pantelimon și secretul de a fi în top 30 manageri sub 30 de ani

Valentin Racoveanu, cel mai longeviv artist al Operei Comice pentru Copii

Bogdana Pascal, despre scenografie pe înțelesul copiilor

See Also

Felicia Filip – Părintele este, nu o dată, cel educat de copil

Răzvan Mazilu. Trebuie să îmi acord provocări noi, care de care mai radicale. Interviu

Corina Dumitrescu: nu mai căutați morala în spectacolele pentru copii!

Dacă vă plac articolele Pisicii, vă invit să daţi like paginii de Facebook, pentru a fi la curent cu toate noutățile.

 

View Comment (1)

Leave a Reply

Your email address will not be published.


Copyright Ioana Marinescu Sima 2020 | Branding & Website realizat de Ama Mihaescu CREATIVE STUDIO 

Scroll To Top