Now Reading
Noutăți de la Gașca Zurli! CD, spectacol și campanie umanitară

Noutăți de la Gașca Zurli! CD, spectacol și campanie umanitară

Gașca Zurli e neobosită și vine cu noutăți și surprize în fiecare lună. La cererea părinților și spre bucuria copiilor, simpaticii din Gașcă lansează CD-ul  “Puterea Zâmbetului”, care adună cele mai noi cântece de la Gașca Zurli. O să regăsiți pe CD cântecele fredonate de zeci de mii de copii în turneele Găștii: “ Eu îți dau un zâmbet”, “ Cine este Bravo?”, “Mulțumesc”, “ Desenează-ți lumea ta”, “Bucătărașul Zurli”, “Pupici cu sclipici” sau “Antante”.

CD-ul “Puterea Zâmbetului”apare  luni, 26 noiembrie și va fi disponibil la chioșcurile de ziare din țară, împreună cu Gazeta Sporturilor. El va putea fi comandat și online de pe Magazinul Zurli.

Fiecare cântec are în el o poveste educativă

Așa cum v-a obișnuit Mirela Retegan – autoarea lor, copiii învață prin cântecele Zurli că poți cuceri lumea cu un zâmbet, că un simplu “mulțumesc” dărâmă ziduri și îmblânzește suflete sau cum un “Bravo!”, spus din inimă și la timpul lui, crește aripi micuților.

Cel mai nou CD Gașca Zurli

A doua surpriză de la Gașca Zurli este super show-ul  „Zâmbetul din cutie”

Spectacolul are loc pe 4 decembrie, de la ora 18.00, la Sala Palatului din București. În spectacolul „Zâmbetul din cutie”, emoțiile capătă un alt sens.

Fetița Zurli este nerăbdătoare să vadă ce cadouri i-a pregătit Moșul. Vrăjimăturica este în formă de zile mari și face curățenie în toată casa, iar Bucătărașul Zurli și Lulu îi pregătesc Moșului o gustare, ca el să prindă puteri și să poată ajunge la toți copiii din lume. Zdrăngănel cântă colinde la chitară. Truli și Clopoțel îl așteaptă pe Mulțumesc, să împodobească împreună bradul de Crăciun.

„Zâmbetul din cutie” este un spectacol care îi învață pe cei mici lecția generozității, iar oamenilor mari le reamintește că să fii bun este o alegere.  Atunci când dăruiești o faci cu tot sufletul, iar astfel, o bucățică din sufletul tău merge la cei din jur.

Și pentru că tot vorbim de magie și bunătate, Gașca Zurli le dă posibilitatea tuturor copiilor să fie Moș Crăciun pentru un copil mai puțin norocos.

În baza de date Zurli se află foarte mulți copii nevoiași, din familii defavorizate sau copii bolnavi. Pentru ei, Mirela Retegan si Gașca Zurli strâng în fiecare ani cadouri. Cine dorește să contribuie, trebuie doar să pregătească un cadou, care poate conține orice ar putea bucura un copil –   cărți de colorat, haine, jucării, dulciuri care nu se strică. Moș Crăciunii  pot pune și o scrisoare cu gânduri frumoase și un zâmbet desenat chiar de ei.

Mai trebuie să scrieți pe pachet dacă este pentru o fetiță sau pentru un băiețel și să îl împachetați frumos. Cadourile pot fi aduse la spectacolul de la Sala Palatului pe 4 decembrie, începând cu ora 12.00. Un spiriduș Zurli le va prelua și fiecare persoană care dăruiește va primi un glob Zurli.

Dacă nu sunteți din București, puteți trimite sau aduce pachetele la sediul Zurli, până pe data de 15 decembrie. Adresa la care trebuie trimise pachetele este strada Barbu Văcărescu nr 164A, clădirea C3, intrarea A, etaj 2, București.

Cadourile vor ajunge la copiii Asociației Șansa Ta, la cei de la Asociația Touched România și la copiii internați în secțiile de oncologie din București.

Numai vești bune și fapte frumoase de la Gașca Zurli la final de an, aș acum ne-au obișnuit!

Citește și

Jocuri de jucat toamna, captivante și pentru copiii mai mari

Cum am ales din oferta de cursuri de engleză pentru copilul meu

See Also

Cărți utile pentru învățat limba engleză

Cum îți ajuți copilul să citească?

Cărți de știință și tehnică în joacă

Istoria pe înțelesul copiilor. Trei cărți pe înțelesul copiilor

Două cărți despre Holocaust pe înțelesul copiilor

Activități și ateliere pentru Săptămâna Școala Altfel

Dacă vă plac articolele Pisicii, vă invit să daţi like paginii de Facebook, pentru a fi la curent cu toate noutățile.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.


Copyright Ioana Marinescu Sima 2020 | Branding & Website realizat de Ama Mihaescu CREATIVE STUDIO 

Scroll To Top