Now Reading
Aruncau șoarecii cu farfurii în mine. Aventuri bunică-nepoată la Disneyland

Aruncau șoarecii cu farfurii în mine. Aventuri bunică-nepoată la Disneyland

Disney Studios

Mama, ce faceți, ce ați văzut până acum? Uite, acum ne-am așezat la coadă la intrare. După aia mâncăm și mai vedem. Mama, nu o să apucați să mai vedeți nimic, e 12. E, lasă, vedem ce om apuca, ce atâta grabă? …..Cam așa se desfășurau dialogurile telefonice între mine și mama, aflată împreună cu Ana la Disneyland Parc și Walt Disney Studios. Doar ele, ca fetele. Ana se afla acolo pentru a doua oară și nu a deranjat-o prea tare că a văzut doar vreo 5% din atracții. La final, s-a simțit la fel de bine ca în maratonul nostru din toamnă și până la urmă asta contează, nu ce au reușit să bifeze.

De data asta, Ana a avut norocul să vadă și primul parc de la Disneyland, Disney Studios.

Nu același noroc a lovit-o însă și pe mama, cunoscută mai mult sub numele de cod Bubi. Prima atracție a fost liftul groazei dintr-o casă părăsită, o mașinărie care te urca la o înălțime considerabilă, pentru ca apoi, în câteva secunde să te coboare în hău. Distracție maximă pentru nepoată, motiv de stomac în gât pentru bunică, ieșită semi-amețită din toată experiența. Eu, care comunicam telefonic cu ele recunosc că nu eram tocmai liniștită, deși știam că toate distracțiile din Disneyland sunt complet sigure.

Poza din Casa Groazei. I-au făcut poză să știe să o ia, dar au uitat să mai meargă după ea 🙂
A urmat atacția Ratatouille, care cică este de neratat în Disney Studios.

Ana confirmă, mama așa și așa. N-am mai putut, mamă, la un moment dat, am închis ochii. Aruncau șoarecii ăia cu farfurii în capul meu, mă zăpăciseră de tot. Ratatouille e o distracție 7D, unde îți sunt provocate toate simțurile – treci pe lângă cuptoare încinse, unde chiar simți căldura, apoi mirosul de mâncare îți gâdilă nasul, iar la final faci o băiță cu șampania aruncată de simpaticii șoricei. Din ce mi-au povestit fetele, chiar și mama după ce i-a trecut amețeala, chiar merită bifată toată aventura printre șoarecii năzdrăvani.

Biletele de adult au același preț cu cele pentru copii

Anul ăsta este an aniversar la Disneyland Paris. Parcul împlinește 25 de ani, motiv de oferte și atracții noi, așa că vă recomand dacă aveți o vizită în plan cu cei mici, să alegeți să o faceți până la finalul anului. Cea mai bună ofertă este că biletele de adult au același preț ca cele de copil, indiferent de opțiunea pe care o alegeți. Există trei categorii de bilete și ele se diferențiază prin zilele de valabilitate, trebuie sa verificați pe site perioadele.

Ce e nou în Disneyland și Disney Studios

Sunt și multe noutăți în ambele parcuri. Paradele sunt mai spectaculoase –  în afară de parada de după-masă, de la ora 17.00, mai există parade dedicate anumitor filme. Ana a prins două defilări Star Wars în Disney Studios și le-a filmat pentru fanul numărul unu de acasă.

În afara paradelor, există spectacole cu Mickey și prietenii lui din două în două ore, la scena de lângă castel,  un spectacol de vals cu prințesele și spectacolul de proiecții cu foc de artificii, care închide cu senzație de magie ziua. Pe mine valsul Prințeselor m-a purtat în lumea pe care m-o imaginam mereu când eram copil.

Există și atracții noi, inaugurate special pentru aniversarea de 25 de ani

Trenul Star Wars, un mountain rousse extrem, care pe iubitoarea mea de adrenalină a încântat-o la maxim. Bunica a zis pas, Slava Domnului, altfel ne vedeați pe la știri :-). Tot legat de Star Wars este și Star Tours din parcul Disney Studios, un traseu prin toate epocile și perioadele filmului, că doar la final de an se lansează un nou episod și trebuie să fim în temă.

Cu ocazia aniversării mai sunt disponibile oferte în zona de restaurante și la magazinele de suveniruri.

Mai multe detalii despre toate noutățile și ofertele aniversare, găsiți pe pagina oficială. 

Una peste alta, dacă aveți în plan o vizită la Disneyland Park și Disney Studios, anul ăsta e momentul. Dacă luați și bunicii cu voi, atenție mare la ce atracții îi duceți, s-ar putea să îi luați un pic mai veseli înapoi acasă.

See Also

Citește și

Totul despre aventura noastră la Disneyland Paris. Atracții, prețuri, acces

De ce mi-aș crește copilul în străinătate

Copiii au nevoie de bunicii lor

 

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.


Copyright Ioana Marinescu Sima 2020 | Branding & Website realizat de Ama Mihaescu CREATIVE STUDIO 

Scroll To Top