Now Reading
Noaptea Spiridușilor, un eveniment mult așteptat la Opera Comică

Noaptea Spiridușilor, un eveniment mult așteptat la Opera Comică

Se știe deja că, la Opera Comică pentru Copii, toate anotimpurile și sărbătorile sunt marcate prin spectacole și evenimente inedite, iar perioada Crăciunului parcă le întrece pe toate. După Târgul Poveste de Crăciun, care își deschide porțile chiar astăzi, 25 noiembrie, OCC pornește seria-maraton Noaptea Spiridușilor, un concept inedit, care se alătură celorlalte „nopți”, aduse în premieră de Opera Comică.

L-am rugat pe Mădălin Guruianu, Directorul Biroului de Marketing și Comunicare să ne dea toate detaliile despre surprizele pregătiteîn cadrul acestui proiect plin de strălucirea sărbătorilor.

Care este conceptul din spatele proiectului Noaptea spiridușilor?

Este al doilea an în care organizăm acest eveniment. Totul a început la ediția trecută, când sute de copii au participat la premierele cu tururile de „Noaptea Spiridușilor”, un traseu ghidat prin culisele Operei Comice pentru Copii și întâlniri cu momente artistice memorabile.

Cu ce este diferit Noaptea spiridușilor de celelalte două evenimente, Noaptea Vrăjitoarelor și Noaptea Magiei?

Succesele de la precedentele Nopți enumerate de tine, dar și de la Noaptea Carnavalului de exemplu, plus mai ales reacțiile entuziaste ale micilor și marilor spectatori, ne-au făcut să reinventăm de fiecare dată aceste tururi interactive, în care ghizii îi conduc în adevărate trasee inițiatice pe copii. Diferențele sunt majore între ele, atât la nivelul traseului, cât mai ales al momentelor artistice desfășurate pe parcurs.

Ce își dorește evenimentul să creeze, ce vă propuneți să scoateți în prim plan?

Atmosfera de Poveste de Crăciun, un Târg si un spectacol ajunse la a opta ediție, va domina din 25 noiembrie totul în clădirea și Grădina Operei Comice pentru Copii, iar tururile de „Noaptea Spiridușilor” vin să aducă un strop de culoare, prin întâlnirile magice cu cât mai mulți spiriduși din echipa amplă a instituției noastre, în primul rand artiști, desigur, dar și personal tehnic și administrativ, deopotrivă.

Spune-ne trei motive pentru care merită ca părinții și copiii să participe la Noaptea spiridușilor.

  1. Tururi interactive unice în București cu ghizi – spiriduși.
  2. Momente artistice unicat interpretate de soliștii noștri.
  3. Se întâmplă doar în decembrie

Este deja al patrulea eveniment din seria “nopți”, organizat de Opera Comică pentru Copii. Ne mai putem aștepta și la alte “nopți”?

În februarie ne pregatim deja pentru amintita Noaptea Carnvalului, iar până în vară sigur vom avea cel puțin tururile de la Noaptea Muzeelor, pe lângă sutele de spectacole programate deja până la finalul lunii iunie 2023 și scoase la vânzare pe bilete.ro. Vă așteptăm pe toți în lumea noastră de poveste!

Citește și

Începe Târgul Poveste de Crăciun la Opera Comică pentru Copii

Emil Pantelimon, managerul trupei din School of rock

De vorbă cu Papageno și Papagena din Flautul Fermecat

See Also

Spectacolul School of rock, pledoarie pentru vocea copiilor

Valentin Racoveanu, cel mai longeviv artist al Operei Comice pentru Copii

Felicia Filip – Părintele este, nu o dată, cel educat de copil

Dacă vă plac articolele mele, vă invit să dați like paginii de Facebook, pentru a fi la curent cu noutățile.

 

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.


Copyright Ioana Marinescu Sima 2020 | Branding & Website realizat de Ama Mihaescu CREATIVE STUDIO 

Scroll To Top