Now Reading
Recomandare: Cea mai așteptată carte a momentului + Concurs pentru voi!

Recomandare: Cea mai așteptată carte a momentului + Concurs pentru voi!

 

Alertă pentru toți iubitorii lui Harry Potter! Da, am și eu unul acasă, deși nu aș fi zis. De când a fost la Londra cu tatăl ei, Ana s-a apucat de seria de cărți, a văzut toate filmele și este fascinată de tot ce poartă însemnele simpaticului Harry. Un pic prea mult pentru o iubitoare declarată de unicorni și prințese, dar te pui cu gusturile schimbătoare ale unei pre-adolescente? Revenind la subiectul articolului, în luna octombrie la editura Nemi se lansează prima carte din cea mai așteptată serie de cărți pentru copii a momentului, Nevermoor, de Jessica Townse. Seria se adresează copiilor de la 8 ani în sus, dar și tuturor celor care îl îndrăgesc pe Harry Potter.

Prima carte din serie, Nevermoor. Probele de admitere ale lui Morrigan Crow este romanul de debut, multipremiat, al autoarei

Ca în toate poveștile fantastice, începutul este ușor înfricoșător pentru mine, dar complet pe gustul copiilor. Eroina cărții, Morrigan Crow, este blestemată și trebuie să moară când împlinește unsprezece ani. Dar, precum în Cenușăreasa, când ceasul arată miezul nopții, la ușa ei apare un bărbat deosebit, Jupiter North, care o ia cu el în orașul secret numit Nevermoor.

Acolo, ea este invitată să se alăture Societății Wundrous, unde i se promit protecție, siguranță și, mai presus de toate, o familie, asta dacă reușește să treacă de cele patru probe incredibil de dificile, folosindu-se de talentul său. Ghinion, însă, Morrigon nu are niciun talent, așa că va trebui să se folosească de tot ce are la îndemână pentru a reuși

În Nevermoor, prostioarele și absurdul coexistă cu întunericul și macabrul, la fel ca în viața de zi cu zi. Orașul secret pe care Morrigan Crow în descoperă în această carte s-a născut mai ales din dragostea mea pentru Londra, din istoria ei complicată și din multele ei ciudățenii. Dar Nevermoor este influențată și de tot ce am citit, văzut sau îndrăgit vreodată, inclusiv Harry Potter, un erou și o serie care vor fi mereu în inima mea. spune autoarea, Jessica Townsend.

CONCURS de la Editura Nemi!

Puteți câștiga unul din cele 10 seturi constând în carte + semn de agățat pe ușă + insignă, oferite de Editura Nemi, dacă ne spuneți într-un comentariu ce carte citește copilul vostru acum. Încheiem concursul pe data de 30 septembrie și atunci aflăm și câștigătorii, desemnați prin tragere la sorți.

Câștigătorii celor 10 pachete de la Editura Nemira sunt:

1) Costache Mihaela

2) Iulia L

3) Chisnenco Oana Mihaela

4) Varga Georgiana

5) Alina Dragulin

6) Aurora

7) Groza Georgiana Monica

8) Sava Mihaela

9) Gabi C

10) Elena Dumitrascu

Câștigătorii vor fi contactați pentru a intra în posesia premiului. Felicitări!

Citește și

Recomandare – Mă iubesc așa cum sunt, o carte de ajutor în perioada pubertății

See Also

Două cărți pentru copii despre limite personale și putere de decizie

Seria Andilandi, inspirată de basmele românilor

Cum îți ajuți copilul să citească?

Recomandare de carte pentru copii mai mari

Strada Dalmațieni, un nou serial pentru copii

Cărți de știință și tehnică în joacă

Istoria pe înțelesul copiilor. Trei cărți pe înțelesul copiilor

Două cărți despre Holocaust pe înțelesul copiilor

Dacă vă plac articolele Pisicii, vă invit să daţi like paginii de Facebook, pentru a fi la curent cu toate noutățile.

 

View Comments (29)

Leave a Reply

Your email address will not be published.


Copyright Ioana Marinescu Sima 2020 | Branding & Website realizat de Ama Mihaescu CREATIVE STUDIO 

Scroll To Top