Now Reading
Ne vedem la Paris, deocamdată doar prin puterea viselor și a jocului

Ne vedem la Paris, deocamdată doar prin puterea viselor și a jocului

V-am povestit și în jurnalele micilor bucurii și pe blog că, de când cu pandemia, Ana a descoperit pasiunea pentru seriale. O fi și vârsta, nu știu, cert este că, de câteva luni, seriile animate și chiar filmele au cam pierdut teren în fața serialelor, cu precădere cele de pre-adolescenți. Se atașează de personaje, se frământă dacă episodul se termină cu suspans – și se cam termină de regulă, negociază cu mine jumătăți de episoade la ore târzii, în fine, e posibil să știți scenariul dacă aveți copii de vârstă apropiată.

Ultima pasiune a Anei este un serial despre care am aflat cu bucurie că revine cu sezonul 2, o poveste care m-a prins chiar și pe mine, datorită perioadei în care se petrece o parte a acțiunii.

Ne vedem la Paris o are în prim plan pe adolescenta Lena Grisky, o prințesă rusoaică pasionată de balet, care călătorește accidental în timp și aterizează din 1905 direct în zilele noastre.

Un pic ironic, dacă ne gândim la situația actuală, când putem călători mai mult cu puterea gândului și a viselor. Și a jocului, care rămâne o super putere la orice vârstă. Așa că noi, inspirate de tema serialului Ne vedem la Paris am încercat să ne imaginăm ce ni s-ar întâmpla dacă am călători în timp. Eu sunt pasionată de perioada anilor 1900, așa că mi-a fost ușor să mă imaginez în chip de balerină sau chiar prințesă. Ana a spus că preferă timpurile noastre, dar din când în când nu ar zice nu la un salt în vremuri de demult, deși i-ar fi tare dor de gadgeturi și viața simplificată de tehnologie.

Cel de al doilea sezon din Ne vedem la Paris începe luni, 12 octombrie, de la ora 19.30, pe Disney Channel

Serialul urmărește peripețiile prin care trece Lena când se trezește la o școală prestigioasă de dans, unde, pe lângă balet, se dansează și hip-hop sau street-dance. Povestea surprinde obișnuitele invidii și rivalități între adolescenți, povești de dragoste fulgerătoare, conflicte de popularitate între fete, dar toate se petrec pe fondul inocenței unei fete, venită, la propriu, din alt secol și care se străduiește să țină pasul cu niște vremuri pe care nu le înțelege și cărora îi e greu să se adapteze.

În timp ce Lena face față Parisului contemporan, prietenul ei, Henry, provenit dintr-o familie de vrăjitori și responsabil fără să vrea de peripețiile Lenei, se străduiește să își aducă iubita înapoi și să o scape din ghearele vânătorilor de timp, care căutau să pună mâna pe obiectul ce permitea călătoria.

Finalul sezonului 1 din Ne vedem la Paris a găsit-o pe Lena încercând să se decidă unde aparține, în 2018 sau în 1905, mai ales că inima o chema în ambele epoci, așa că noi suntem tare curioase ce urmează

Dacă vreți să vă faceți o idee despre film, puteți urmări trailerul aici și nu uitați să porniți televizoarele pe Dinsey Channel luni, de la ora 19.30, pentru sezonul 2 din Ne vedem la Paris.

Între timp, așteptăm să ne spuneți dacă v-a plăcut joaca noastră de-a baletul și călătoria în timp 🙂

Credit foto –  Olishka Photography

Citește și

See Also

Dove Cameron, secrete din culisele Descendenții 3

Recomandare de carte pentru copii mai mari

20 de filme artistice de văzut în familie

20 de filme artistice de văzut în familie (partea a II-a)

Dacă vă plac articolele mele, vă invit să dați like paginii de Facebook, pentru a fi la curent cu toate noutățile.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.


Copyright Ioana Marinescu Sima 2020 | Branding & Website realizat de Ama Mihaescu CREATIVE STUDIO 

Scroll To Top