Now Reading
Mi-ar plăcea să rămâi mereu fata cu râs molipsitor

Mi-ar plăcea să rămâi mereu fata cu râs molipsitor

Te sun să îți dau o veste bună. Ai luat un casting pe care ți-l doreai mult. Țipătul tău mă face să îndepărtez telefonul de la ureche. O dată, de două ori, de câte ori e nevoie ca tu să îți trăiești bucuria. În sala de pian, cu profesoara, cu ceilalți colegi. Când te bucuri tu, nu contează ce e în jur. Cui nu-i place, să-și astupe urechile. Așa-i și când te superi. Plângi de parcă ți-ar seca apoi lacrimile și vrei să-ți faci norma pe viață.

Așa ai fost de mică. O explozie de bucurie. Un râs colorat și molipsitor

Când îți văd fericirea necenzurată, mă rog să rămâi așa mereu. Să continui să te bucuri, să țopăi, să zburzi. Să vezi jumătatea plină a paharului. Să îți păstrezi înțelepciunea și echilibrul. Să nu te lași doborâtă de micile șicane sau de marile tragedii ale vieții. Să mergi cu capul drept, să îți știi valoarea și să nu faci compromisuri. Știu că pe calea pasiunii tale pentru muzică și artă nu vor fi mereu petale de trandafiri, ci mai degrabă spini, dar mai știu că tu o să ai puterea și grația să îi ocolești.

Ai diplomația în sânge, fără să fi luat vreo lecție de negociere

Te strecori cu delicatețe și curaj, faci slalom printre reguli și impuneri, îți urmezi inima și lași valul să treacă pe lângă tine. Uneori, te ia cu el, dar ai încă puterea să îți dai seama de asta și să te ascunzi sub el până trece. Ador tăria ta, puterea de a trece ușor peste tristeți, încăpățânarea de a nu le pune la inimă. Iubesc sufletul tău bun, blândețea cu care îi tratezi pe toți, chiar și pe cei care te supără.

Îmi spun câteodată că ești prea bună pentru lumea în care trăim și mă întreb dacă te creștem bine

Ce s-ar alege totuși de lumea asta dacă nu ar mai fi și oameni ca tine în ea? Oameni care să creadă în bunătate și-n iubire, în valori și prietenie, oameni care să aducă alinare, care să aibă o vorbă caldă, oameni necramponați, neprețioși, oameni-copii pentru totdeauna.

Îmi dau că oricum te-am crește noi, tu ai misiunea ta aici, iar o parte a misiunii tale e cu siguranță să faci zgomot pe unde treci, să alungi norii, să stârnești rumoare și să molipsești lumea cu râsul tău.

Citește și

E atât de mișto să fii mamă de fată!

Locul de refugiu al copilului e în brațele mamei

De mână prin viață cu o fetiță mare

Aș vrea să stăm de mână toată viața

See Also

Mi-e dor

Dacă vă plac articolele Pisicii, vă invit să daţi like paginii de Facebook, pentru a fi la curent cu toate noutățile.

Credit foto copertă – Cristina Jilavu, Event Portrait

Ținuta – Family Fashion

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.


Copyright Ioana Marinescu Sima 2020 | Branding & Website realizat de Ama Mihaescu CREATIVE STUDIO 

Scroll To Top