Now Reading
Informații gratuite și dedicate, pentru părinții de copii de la 0 la 15 ani

Informații gratuite și dedicate, pentru părinții de copii de la 0 la 15 ani

 

Bună ziua, ce vârstă are copilul? 10, zic neîncrezătoare, pregătită să primesc iar ceva despre scutece, biberoane și diversificare. Când colo, o domnișoară drăguță îmi dă o revistă Mama și copilul pe care scrie 8-15 ani. Wooow, pe bune? Mă bucur ca un copil la parcul de distracții. În sfârșit, cineva înțelege că mai degrabă ești pierdut printre discuții despre sâni, cel mai nou clip 5 Gang și băiatul ăla drăguț care nu mă bagă în seamă decât printre tantrumuri și febre. Despre alea scrie toată lumea, despre celelalte mai rar.

Am găsit în revista Mama și copilul 8-15 ani subiecte despre educație sexuală, acnee, transpirație, dar și despre depresia la adolescenți și altele „grele”

Volumul pentru 8-15 ani face parte din seria de cărticele Mama și copilul, lansată de Catena. În total sunt 8 cărticele, structurate pe categorii de vârstă și care oferă informații dedicate pentru fiecare categorie. Sfaturile cuprinse în cărticele pornesc de la o alăptare corectă la apariția colicilor şi până la ce înseamnă din punct de vedere psihologic apariția gadgeturilor în viața unui copil. Adică n-o să afli despre colici dacă tu ai treabă cu creșterea sânilor și nici despre probleme hormonale dacă tu ai încă treabă cu eritemul de scutec. Aleluia! 🙂

Segmentele pentru care sunt dedicate cărticelele sunt Sarcină și preconcepție, 0-3 luni, 3-6 luni, 6-12 luni, 1-3 ani, 3-6 ani, 6-8 ani și 8-15 ani.

Noi am vrut să accentuăm faptul că fiecare cărticică conține cele mai importante subiecte și informații esențiale pentru părinți. Aceștia pot citi și reciti aceste informații, care vor deveni un punct de referință atunci când este nevoie. Acest proiect a fost conceput cu și de specialiști din domeniul medical și, mai mult, am adăugat expertiza noastră din domeniul farmaceutic, sfaturile noastre și recomandările legate de anumite produse din gama foarte largă și variată pe care o avem, spune Alexandru Vlad, coordonator al proiectului Mama și Copilul.

Seria de Mama și copilul se va distribui gratuit în farmaciile Catena, în baza cardului Mama și copilul, care se face și se activează în farmacie.

Așa că știți, data viitoare când mai mergeți după Panadol sau mai bine după cremă cu factor de protecție la Catena, cereți și o cărticică Mama și copilul, e bună ca lectură de vacanță, când suntem mai relaxați și receptivi la informații.

Citește și

Cum supraviețuim vacanței? Sfaturi de la Otilia Mantelers

Cum să crești un copil inteligent emoțional

Cum să devii părintele blând de care are nevoie copilul tău

See Also

Cum mi-a îmbunătățit o provocare de parenting relația cu copilul meu

Dacă vă plac articolele Pisicii, vă invit să daţi like paginii de Facebook, pentru a fi la curent cu toate noutățile.

 

 

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.


Copyright Ioana Marinescu Sima 2020 | Branding & Website realizat de Ama Mihaescu CREATIVE STUDIO 

Scroll To Top