Now Reading
Înainte să fii mamă, ai fost iubita lui. Îți mai amintești?

Înainte să fii mamă, ai fost iubita lui. Îți mai amintești?

iubita lui

Te-ndrepți grăbită spre bucătărie. Iar ești în întârziere cu micul dejun.  În fugă, împingi cu piciorul coșul de rufe, care se ițește din baie și îți amintește că timpul ți-e dușman permanent. Deschizi frigiderul și scoți grăbită laptele, arunci ibricul de cafea pe aragaz și, în drum spre cămară, le vezi cu coada ochiului. Albe și roșii, așezate cu grijă în vază. Lângă ele, un pachețel. Puțin mai încolo, un coșuleț cu flori roz, ușor de ghicit al cui. Ești buimacă. Te uiți la zăpada de afară și pe urmă în calendar. Da, e 1 Martie.

Nu a uitat nici de data asta. Cum nu uită niciodată că, înainte să fii mamă, ai fost iubita lui

Îți amintește mereu când îți aduce un trandafir roșu, când îți cumpără prăjitura preferată, când îți alege farduri, mult mai bine decât o faci tu. Când te așteaptă cu o cadă plină cu spumă și lumânări aprinse și apoi îți face masaj. Când te ia în brațe și te sărută pasional.

Îl surprinzi uneori cum te privește cu dor. Cum și-ar dori să mai fiți doar voi, măcar o seară, dar tu nu te înduri să pleci de lângă copil. Cum îți trimite accidental pe messenger site-uri pe care se găsește lenjerie sexi, de dantelă. Cum te îmbrățișează și își pune capul pe umărul tău, ca atunci când erați doar voi.

Tu îți mai amintești că ai fost iubita lui?

Mai știi serile tihnite, când stăteați doar voi la televizor, cu un pahar de vin și uneori adormeai pe umărul lui și pierdeai finalul filmului? Ce-ar fi să îl inviți la o seară în doi după ce se culcă toată casa?

Mai știi când mergeați hai-hui prin oraș o zi întreagă, vă opreați să mâncați ceva, mai intrați prin vreun magazin doar să probezi tu o bluziță și terminați ziua la cinema? Cum ar arăta o după-amiază în care să parcați copilul la bunici sau la prieteni de nădejde și să vă aduceți aminte de drumurile fără țintă?

Mai știi când găteați împreună orice aveați poftă, chiar și cartofi prăjiți și pui la ceaun? Când lăsați vasele nestrânse în bucătărie și leneveați după masă? Poate o excepție din când în când merge, ce zici?

Mai știi nopțile în care a doua zi nu suna niciun ceas și timpul era numai al vostru? Când te pregăteai special pentru el, îți puneai lenjerie de dantelă și erai cea mai sexi versiune a ta? Ce ar fi să scotocești în sertar și să îl surprinzi? Sigur nu îți mai știe lenjeriile, la cât timp a  trecut 🙂

Scoate rochia lui preferată, aranjează-te cum știi că îi place și nu te-a mai văzut demult și dă-i întâlnire. Acum, în luna în care se presupune că noi stăm și ei ne răsfață, e momentul perfect să îi amintești că, înainte să fii mamă, ai fost iubita lui și că ți-e la fel de dor de asta ca și lui.

Citește și

De la dezastru la maestru. Cum îți poți îmbunătăți relația de cuplu

Cum menținem dorința în cuplu?

Când sufletul pereche bate marea dragoste

Valentine’s Day au ba, copilul și romantismul da

Dacă vă plac articolele Pisicii, vă invit să daţi like paginii de Facebook, pentru a fi la curent cu toate noutăţile.

Sursa foto – Pexels.com

View Comments (3)

Leave a Reply

Your email address will not be published.


Copyright Ioana Marinescu Sima 2020 | Branding & Website realizat de Ama Mihaescu CREATIVE STUDIO 

Scroll To Top