Now Reading
Fram, ursul polar. Din copilăria noastră, în copilăria lor

Fram, ursul polar. Din copilăria noastră, în copilăria lor

Vi-l mai amintiți pe Fram? Ursul pufos și prietenos, alături de care am visat seri la rând că plecăm în aventură în Nordul îndepărtat? Mai țineți minte cum continuam aventurile lui în somn, după ce părinții ne stingeau lumina îngrijorați de ora târzie la care ne găseau cu minunata carte de aventuri în brațe?

Dacă vreți să le faceți și copiilor voștri cunoștință cu simpaticul ursuleț, am vești tare bune! Fram are ocazia să prindă viață, într-o colecție lucrată de o echipă de oameni grozavi din Cluj, părinți preocupați de visele frumoase ale copiilor lor. Ei și-au imaginat o întreagă lume a lui Fram, au adaptat cartea copilăriei noastre pentru copiii de astăzi, cu o grafică îmbunătățită și texte accesibile. Vor fi în total 10 cărți care vor spune povestea lui Fram.

Pentru ca acest proiect să prindă viață, este nevoie de ajutorul oamenilor din comunitate, iubitori de povești frumoase. Proiectul este înscris într-un proiect de crowfunding pe platforma Creștem Idei, iar toți cei care vor dona vor primi un pachet cu primele trei cărți din colecție. Mai multe detalii găsiți direct pe platformă.

Toate fondurile din campanie vor fi alocate tipăririi cărților, a materialelor personalizate și livrarea comenzilor până la data de 19 decembrie.

fram-2

Această primă ediție, realizată prin Creștem Idei, este una limitată, de colecție și nu va apărea în acest format în librării. Va fi personalizată în coperțile interioare cu motive specifice tematicii de iarnă, ca un adevărat cadou de Crăciun, pe care copiii voștri îl pot primi cu bucurie. Și cu un strop de nostalgie de la mami și tati, strecurată printre rânduri. 

La sfârșitul proiectului se vor dona aproximativ 100 de pachete de trei cărți fiecare către   Asociația Raul-Sebastian, care va duce cărtile la Spitalul de Oncologie Cluj. De asemenea, se vor face donații către  FRCCF, Life Education For All și către grădinițe.

Vouă ce amintiri frumoase vă trezește Fram?

Dacă vă plac articolele Pisicii, vă invit să daţi like paginii de Facebook, pentru a fi la curent cu toate noutăţile.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.


Copyright Ioana Marinescu Sima 2020 | Branding & Website realizat de Ama Mihaescu CREATIVE STUDIO 

Scroll To Top