Now Reading
Feeria Disney se mută pe gheață. Disney on Ice, cel mai așteptat spectacol al iernii

Feeria Disney se mută pe gheață. Disney on Ice, cel mai așteptat spectacol al iernii

Disney on ice

 

Ana și Elsa fac piruete pe gheață. Ariel dansează cu crabul Sebastian și peștișorul Flounder. Rapunzel alunecă cu grație în brațele lui Flynn Rider, iar Mickey Mouse, alături de prietenii săi, Minnie Mouse, Donald și Goofy fac năstrușnicii pe patine.  Pare un vis, dar va fi cât se poate de real. Cele mai iubite personaje Disney se mută pe patine, într-un show fantastic, Disney on Ice – Reach for the stars, care are loc la București, în perioada 6-10 februarie 2019, la Romexpo. Ne știți fani înrăiți Diney, așa că nu aveam cum să nu dăm mai departe așa bijuterie de informație.

Patinatori de talie mondială vor pune pe gheață poveștile minunate ale eroilor Disney, într-o coregrafie plină de energie, cu lumini strălucitoare, costume spectaculoase și o scenografie uimitoare. Copii, părinți, bunici și străbunici, toți vor fi încântați de poveștile Disney, alături de cele mai cunoscute personaje din Regatul Disney.

’’Disney On Ice – Reach For The Stars este un adevărat show al recordurilor

200 de costume, 60 de patinatori de talie mondială și peste 300 de lumini. Peste 180 de obiecte de recuzită și zeci de personaje Disney din patru povești fantastice. Sunt doar câteva dintre cifrele unui spectacol magic.

Ceea ce este cu adevărat emoționant în faptul că aducem personaje precum Anna și Elsa pe gheață este mesajul lor puternic, care inspiră. Publicul rezonează cu faptul că cele două surori descoperă adevăratul sens al iubirii. În calitate de părinți, ne străduim să găsim exemple pentru copiii noștri, modele care să îi încurajeze să își găsească forța interioară și să aibă încredere în ei înșiși”

spune producătoarea spectacolului Disney on Ice – Reach for the stars, Nicole Feld.

Programul spectacolelor Disney on Ice – Reach for the stars

Reprezentațiile vor avea loc: miercuri (6 februarie) ora 19:00; joi (7 februarie) ora 19:00; vineri (8 februarie) ora 19:00; sâmbătă (9 februarie) ora 11:00 și ora 15:00; duminică (10 februarie) ora 11:00.

Biletele sunt disponibile de miercuri, 27 iunie 2018, online pe www.eventim.ro și în rețeaua magazinelor partenere (Germanos, Vodafone, Orange, Telekom, Carrefour, benzinăriile OMV, librăriile Humanitas, librăriile Cărturești și Diverta). Prețul de pornire al biletelor este de 78 de lei.

Mai multe informații despre spectacol și program pe site-ul oficial Disney on Ice.

Eu vă spun doar să rămâneți prin preajmă! Pisica pe sârmă și Amphitrion, organizatorul spectacolului  Disney on Ice – Reach for the stars vă pregătesc o surpriză.

Producătorul spectacolelor Disney on Ice este Feld Entertainment, liderul mondial în producția și prezentarea de spectacole de divertisment pentru familie în cadrul turneelor live. Cu o audiență de milioane de spectatori în fiecare an, producțiile Feld Entertainment au avut loc în mai mult de 75 de țări și șase continente și includ Monster Jam®, Monster Energy Supercross, AMSOIL Arenacross, Disney On IceDisney Live! și Marvel Universe LIVE!

Citește și

Din nou copil la Disneyland. Cum a fost aventura noastră

Cel mai important mesaj din Universul Disney

Jocuri de jucat toamna, captivante și pentru copiii mai mari

Cum am ales din oferta de cursuri de engleză pentru copilul meu

See Also

Cărți utile pentru învățat limba engleză

Cum îți ajuți copilul să citească?

Cărți de știință și tehnică în joacă

Istoria pe înțelesul copiilor. Trei cărți pe înțelesul copiilor

Două cărți despre Holocaust pe înțelesul copiilor

Activități și ateliere pentru Săptămâna Școala Altfel

Dacă vă plac articolele Pisicii, vă invit să daţi like paginii de Facebook, pentru a fi la curent cu toate noutățile.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.


Copyright Ioana Marinescu Sima 2020 | Branding & Website realizat de Ama Mihaescu CREATIVE STUDIO 

Scroll To Top