Now Reading
Dove Cameron, secrete din culisele Descendenții 3, filmul așteptat de toți fanii „rebelilor”

Dove Cameron, secrete din culisele Descendenții 3, filmul așteptat de toți fanii „rebelilor”

 

Vești fantastice pentru toți fanii seriei Descendenții! Dacă nu știți cine sunt Descendenții, întrebați-vă copiii. Veți primi detalii cu lux de amănunte, cântece și dansuri puse pe repeat și nu veți mai avea liniște în casă deloc :-). Cel puțin la noi așa este. De câteva luni, de când pe Youtube au apărut trailere și videoclipuri din Descendenții 3, cel mai recent film al seriei care a înnebunit toți copiii și adolescenții lumii, Ana nu mai are stare. Le tot pune mereu și mereu, a învățat versurile singură, coregrafiile la fel, caută tot felul de filmulețe cu secrete din spatele scenei, noutăți în noul film vs. primele două. Ce să mai, visează și respiră Descendenții din trezire până târziu în noapte. Și, credeți-mă, nu exagerez niciun pic. În acest context, cam cum credeți că a primit vestea că va vorbi la telefon cu Dove Cameron, actrița care o interpretează pe Mal în toate cele trei filme? S-a pregătit mai ceva ca pentru un examen, iar în timpul apelului telefonic a bufnit în plâns de la atâtea emoții. Impresionată de reacția ei, Dove i-a trimis ulterior un mesaj video personalizat, care cred că va rămâne în sufletul ei pentru totdeauna. Și în al meu, pentru că, nu-i așa, când copilul e fericit și mama este.

Ce am apreciat cel mai mult la Ana este că, în toată această perioadă, deși pe internet a apărut versiunea piratată a filmului, iar multe din prietenele ei l-au văzut deja, ea a vrut să aștepte premiera oficială de la Disney Channel. Și Ana nu este un copil caracterizat de răbdare, chiar am crezut că va ceda, dar iată că nu a făcut-o.

Pentru toți fanii răbdători ai seriei Descendenți, aflați că Descendenții 3 se lansează la Disney Channel pe 12 octombrie la ora 9.30

Și pentru că știu că sunteți curioși să aflați ce am vorbit cu Dove Cameron, voi reda mai jos interviul despre seria Descendenții 3 și nu numai.

A fost dificil pentru tine să o joci pe Mal și cum te-ai simțit atunci când ai interpretat acest personaj?

Nu pot spun că a fost dificil. Fiecare personaj este mai greu la început, dar, pe măsură ce ajungi să îl cunoști devine mai ușor, exact ca în viață, când, pe măsură ce cunoști o persoană, știi cum va reacționa, cum să îi vorbești și să te porți cu ea. Iubesc să o joc pe Mal, e personajul meu preferat. Seamănă cu mine în multe privințe, iar în altele este un model pentru mine. Este foarte puternică, foarte ambițioasă, este un exemplu pentru noua generația și mă simt foarte norocoasă că am avut șansa să joc acest personaj atâția ani.

Cât timp dedici pregătirilor de machiaj și styling pentru filmări și cât sunt de complicate? (această întrebare a venit de la Ana :-))

Eu și Sofia ne pregătim în fiecare dimineață în jur de două ore. Pare mult timp, dar de fapt merge destul de repede. Întâi ne prindem părul, ne punem perucile, apoi mergem la machiaj, care durează cam o oră- o oră și jumătate. E un mod plăcut de începe fiecare dimineață. La machiaj mâncăm, ascultăm muzică, vorbim unii cu alții. E foarte distractiv. Și, odată ce avem machiajul și coafura gata deja intrăm în pielea personajului.

Cât a durat munca pentru un film al seriei și cât durează filmările?

Realizarea unui film durează în jur de 3 luni – 3 luni și jumătate. În prima lună facem repetițiile de dans, înregistrăm piesele, apoi urmează filmarea, care durează în jur de 2 luni și jumătate. Lucrăm toată ziua, în jur de 16-18 ore pe zi, uneori și în weekend. E mult de muncă, dar e foarte distractiv

Voi, actorii, puteți influența scenariul filmului?

Nu îl putem influența propriu-zis, dar putem contribui. Scenariștii noștri sunt destul de deschiși, putem adăuga replici și pe moment, ne lasă să improvizăm și să ne folosim creativitatea. Le place să ne lase să ne jucăm.

Ce îți place cel mai mult la cele 3 filme ale seriei Descendenții?

E o întrebarea grea. Îmi plac cel mai mult colegii mei de distribuție, suntem apropiați ca o familie, discutăm, ne distrăm împreună. La film propriu-zis îmi place că fiecare rol feminin – indiferent că este pozitiv sau negativ transmite un mesaj foarte important fetelor tinere, acela că ele pot fi o forță, că pot decide pentru viața lor și că îi pot ajuta și pe ceilalți. Mi se pare un mesaj foarte puternic

Ne poți spune ceva mai puțin cunoscut despre Descendenții 3 pe care să îl împărtășim fanilor voștri din România?

Nu știu dacă există ceva mai puțin cunoscut despre film, dar un „secret” al nostru, al celor din distribuție este că ne ținem mereu cu noi pe platou lucruri personale care ne sunt de ajutor. De exemplu, eu mereu îmi țin jurnalul într-o cutie, îmi place să îl știu acolo. La fel, ne țineam telefoanele la îndemână. Eu îl țineam pe al meu la Cameron (Cameron Boyce), în buzunarul lui de la spate, acolo unde își ținea și el telefonul. Mai mereu am ciocolată sau gumă prin mânecile hainelor. Atunci când petreci atâta timp pe platourile de filmare, ai nevoie de lucruri care să te ajute.

Ai vreun mesaj pentru fanii Descendenții din România?

Vă iubim foarte mult, vă suntem recunoscători pentru sprijinul vostru, sperăm să vă placă filmul la fel de mult cât ne place și nouă și sperăm să venim cât mai repede la voi în țară să vă cunoaștem!

Citește și

Interviu exclusiv cu producătoarea seriei Strada Dalmațieni 101

Recomandare de carte pentru copii mai mari

20 de filme artistice de văzut în familie

20 de filme artistice de văzut în familie (partea a II-a)

Cum am ales din oferta de cursuri de engleză pentru copilul meu

See Also

Cărți utile pentru învățat limba engleză

Cum îți ajuți copilul să citească?

Cărți de știință și tehnică în joacă

Istoria pe înțelesul copiilor. Trei cărți pe înțelesul copiilor

Două cărți despre Holocaust pe înțelesul copiilor

Activități și ateliere pentru Săptămâna Școala Altfel

Dacă vă plac articolele Pisicii, vă invit să daţi like paginii de Facebook, pentru a fi la curent cu toate noutățile.

 

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.


Copyright Ioana Marinescu Sima 2020 | Branding & Website realizat de Ama Mihaescu CREATIVE STUDIO 

Scroll To Top