Now Reading
Dialoguri între minte și inimă cu Mirela Horumbă – episodul 2

Dialoguri între minte și inimă cu Mirela Horumbă – episodul 2

Continuăm dialogul cu Mirela Horumbă și, la cererea voastră, îl transformăm în episoade scurte, în care să răspundem la întrebări punctuale, care ne frământă pe noi, părinții.

Astăzi vorbim despre reziliență, suferință și traumă

Ce este reziliența și cum o cultivăm în copiii noștri? E ok să îi ferim de suferință și dacă da, până la ce punct? Cum se ajunge de fapt la trauma aceea mult prea vehiculată în ultima vreme?

Vă aștept întrebările în comentarii sau pe pagina de Facebook. După ce voi epuiza episoadele deja filmate cu Mirela Horumbă, vom aborda, pe rând, temele solicitate de voi. Sper să vă fie de folos și să reușim împreună să punem bazele unei relații bune cu copiii noștri.

Citește și Dialoguri între minte și inimă, episodul 1

See Also

Vă doresc minte limpede și inimă plină!

Dacă vă plac articolele Pisicii, vă invit să daţi like paginii de Facebook, pentru a fi la curent cu toate noutățile.

View Comments (6)
  • Multe subiecte tratate astazi! si… mi-ar fi placut sa le aud discutate mai pe larg cu mai multe exemple practice.M-au deranjat taieturile filmuletului !

    • Draga Fausta, Multumesc pt feedback. Am filmat mult cu Mirela si incerc sa selectez fiecare subiect, sa fac filmulete scurte, pentru ca episodul 1, care a avut 15 minute a fost considerat mult prea lung. De aici si taierile, incerc sa ma perfectionez 🙂

  • M-am gandit ca asa a fost !dar totusi din punctul meu de vedere tratarea unui singur subiect ar lua mai Putin timp si ar fi mai concentrat in informatie.

    • Multumesc pentru feedback! Momentan voi folosi ce am filmat deja cu Mirela, e pacat sa se piarda si voi tine cont pe viitor

Leave a Reply

Your email address will not be published.


Copyright Ioana Marinescu Sima 2020 | Branding & Website realizat de Ama Mihaescu CREATIVE STUDIO 

Scroll To Top