Now Reading
Decembrie începe cu o poveste magică, noiembrie se încheie cu un dar pentru voi

Decembrie începe cu o poveste magică, noiembrie se încheie cu un dar pentru voi

Deși în ultimii ani m-au agasat decorarea timpurile a magazinelor, colindele și filmele de Crăciun difuzate încă din octombrie sau anunțurile spectacolelor de Crăciun, anul acesta m-a cuprins și pe mine frenezia mai devreme. Mi-am dat seama ca prea alergăm în toate direcțiile și e oricum greu să simțim magia,așa că, cu cât mai devreme, cu atât mai bine. Copiii se descurcă minunat la partea cu bucuria si trăitul clipei, ei cu siguranță nu se supără de un start vremelnic al sărbătorii de Craciun.

Anul acesta, Opera Comică pentru Copii sună din clopoțeii vestitori de sărbători încă din 29 noiembrie

Atunci se deschide Târgul „Poveste de Crăciun”  una din cele mai frumoase manifestări pentru întreaga familie din această iarnă. Târgul se deschide la ora 16.00. În timpul săptămânii el va funcționa în intervalul 16.00-20.00, iar în weekend între 10.00 si 20.00.

În weekend există autobuze speciale  care vor circula pe traseul Piața Unirii – Universitate – Romană – Victoriei – Opera Comică pentru Copii

Am tras cu ochiul la pregătiri și pot să vă spun că decorurile, dar și atracțiile sunt cu adevărat magice.  O feerie de luminițe, niște sculpturi impresionante care împrejmuiesc patinoarul, brazi împodobiți în moduri inedite, un carusel, căsuțe, un cort uriaș cu jocuri. Toate acestea sunt amenajate sub podul Grant.

În curtea Operei Comice, copiii sunt așteptați cu un derdeluș și căsuțe cu ateliere de creație. Tot aici o să vă întâlniți și cu renii Moșului.

Pe scena de sub pod vor avea loc spectacole ale artiștilor OCC, dar și ale invitaților surpriză și un maraton de colinde.

În afară de ateliere și activități, în cadrul evenimentului va fi disponibilă o zonă cu preparate culinare tradiționale și un târg de cadouri.

În interiorul Operei Comice, în salonul Mozart va fi amenajată o zonă de realitate virtuală și o expoziție de diorame.

Accesul la o parte din activități este gratuit, iar pentru altele este nevoie de tichete „Poveste de Crăciun”. Tichetele costă 3 lei și vor putea fi achiziționate din diferite puncte ale târgului. Costul activităților la care este nevoie de tichet va fi între 1 și 3 tichete.

La biroul de informații al târgului veți primi un pașaport cu ștampile. La fiecare activitate se pune o ștampilă, iar la completarea pașaportului sunteți răsplătiți cu 3 tichete.

Magia continuă pe 4 decembrie cu cel mai așteptat eveniment al finalului de an, spectacolul „Poveste de Crăciun”

Timp de două ore, începând cu ora 19.00, Sala Polivalentă din București va răsuna de bucurie. Fragmente din cele mai îndrăgite spectacole ale Operei Comice pentru Copii – va spun doar „Sunetul Muzicii”, „Spărgătorul de Nuci” și „Motanul Încălțat”, momente inedite cu artiștii Operei Comice pentru copii, dar și invitați surpriză.

Va fi un spectacol magic și pentru că v-am spus că îmi place să încep sărbătoarea mai devreme, vreau să vă molipsesc de magie și bucurie și vă provoc la concurs!

Concurs Opera Comică pentru Copii și Pisica pe sârmă

Am pentru voi o invitație triplă la spectacolul „Poveste de Crăciun” din 4 decembrie  de la ora 19.00 la Sala Polivalentă.

Tot ce aveți de făcut este să îmi spuneți printr-un comentariu la această postare care este activitatea voastră preferată în preajma sărbătorilor.

Concursul se încheie joi spre vineri la ora 00.00, iar câștigătorul îl aflăm vineri dimineață. El va fi desemnat prin extragere automată.

LATER EDIT: Câștigătoarea concursului este Elena (Cornelia Miron)

Mult succes!

See Also

Citește și

Cătălin Caracaș – Copilul vede și simte mai mult decât un adult

Spectacolul O noapte la Veneția vă poate duce chiar la Veneția

Felicia Filip – Părintele este, nu o dată, cel educat de copil

Răzvan Mazilu. Trebuie să îmi acord provocări noi, care de care mai radicale. Interviu

Talentul copilului tău. Un proiect original Pisica pe sârmă

Când inimile cresc pe ritm de aplauze infinite

Copiii din distribuția Sunetul Muzicii

Dacă vă plac articolele Pisicii, vă invit să daţi like paginii de Facebook, pentru a fi la curent cu toate noutățile.

View Comments (31)

Leave a Reply

Your email address will not be published.


Copyright Ioana Marinescu Sima 2020 | Branding & Website realizat de Ama Mihaescu CREATIVE STUDIO 

Scroll To Top