Now Reading
De azi, copiii pot vorbi la telefon cu personajele Operei Comice pentru Copii

De azi, copiii pot vorbi la telefon cu personajele Operei Comice pentru Copii

 

Echipa Operei Comice pentru Copii continuă să le fie aproape copiilor în această perioadă dificilă, prin aplicația Opera Copiilor, unde spectatorii mici și mari au vizionat deja peste un milion de minute – spectacole și o mulțime de emisiuni educative.

Alo, Opera Copiilor? – Opera Comică pentru Copii ține legătura cu micii spectatori!

Din 7 aprilie, Opera Comică pentru Copii lansează campania „Alo, Opera Copiilor?”, prin care copiii pot suna și sta la povești cu personajele lor preferate din spectacolele OCC. Micii doritori, cu acordul părinților, pot apela numărul de telefon 0374.267.777, cu tarif normal, de luni până vineri, în intervalul orar 10:00 – 16:00, și vor intra în dialog cu unul dintre personajele din spectacolele Operei Comice pentru Copii. Pot adresa oricâte întrebări doresc și vor afla întreaga poveste din spatele personajului și a spectacolului. Primele personaje ce vor răspunde „Alo, Opera Copiilor!” sunt Micuța Dorothy (marți, 07 aprilie); Vrăjitorul din Oz (miercuri, 08 aprilie), Cenușăreasa (joi, 09 aprilie) și Gulliver (vineri, 10 aprilie). Zeci de alte personaje, printre care Erus, Scufița Roșie, Peter Pan, Motanul Încălțat, Hänsel sau Gretel, așteaptă să stea de vorbă cu micii spectatori în perioada următoare, iar programul va fi actualizat pe pagina de Facebook a Operei Comice pentru Copii. 

Prin această campanie gratuită ne-am propus să creăm atât pentru micuții noștri spectatori, cât și pentru artiștii din echipa OCC emoția întâlnirilor din culise sau din foyer, care se întâmplă după spectacol. Desigur, în această perioadă, spectacolul s-a mutat la fiecare dintre noi acasă, prin intermediul aplicației Opera Copiilor. Campania „Alo, Opera Copiilor?” este continuarea firească a acestui dialog natural dintre scenă și public, disponibil de astăzi și sub forma unui apel telefonic, grație partenerilor noștri, cărora le mulțumim pentru promptitudinea de care au dat dovadă.”, a declarat Felicia Filip, managerul Operei Comice pentru Copii.

Rămâneți pe fir, da?

Primele Căpșunarii au deja prieteni noi

Aflată abia la început, campania Căpșunariul Copiilor a înregistrat primele comenzi, mai mulți copii beneficiind deja fie de CăpșuTata, CăpșuMama sau de CăpșuBebe, plantate cu grijă și mare atenție de personalul Operei Comice pentru Copii. Detalii despre Căpșunariul Copiilor și întregul univers de poveste creat în jurul lui, sunt disponibile pe pagina de Facebook a instituției și în dedicat.

Citește și

Căpșunariul copiilor, o formă de educație,o dovadă de dragoste și sprijin

Opera Comică pentru Copii are nevoie de noi

De vorbă cu maestru Cristian Mihăilescu despre premiera Cenușăreasa

Elena Morar – Copiii sunt publicul cel mai exigent

Antoaneta Cojocaru despre Micuța Dorothy și provocările regiei de teatru pentru copii

Secretele unui manager din Top 30 sub 30. Emil Pantelimon, omul OCC al lunii mai

Valentin Racoveanu, cel mai longeviv artist al Operei Comice pentru Copii

See Also

Bogdana Pascal, despre scenografie pe înțelesul copiilor

Felicia Filip – Părintele este, nu o dată, cel educat de copil

Răzvan Mazilu. Trebuie să îmi acord provocări noi, care de care mai radicale. Interviu

Corina Dumitrescu: nu mai căutați morala în spectacolele pentru copii!

Dacă vă plac articolele Pisicii, vă invit să daţi like paginii de Facebook, pentru a fi la curent cu toate noutățile.

 

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.


Copyright Ioana Marinescu Sima 2020 | Branding & Website realizat de Ama Mihaescu CREATIVE STUDIO 

Scroll To Top