Now Reading
Moș în derivă? Scurt îndrumar pentru bărbați dezorientați și femei istețe

Moș în derivă? Scurt îndrumar pentru bărbați dezorientați și femei istețe

Curl  Secret de la BaByliss

Nu vă supărați, mă ajutați și pe mine? Trebuie să îi aleg un cadou soției și pe cuvânt că nu știu ce să fac să n-o dau în bară. Semănați un pic cu ea, ce v-ar plăcea să v-aducă Moșul? Bărbatul care m-a abordat în magazin putea să pună sub brad înregistrarea conversației și trecea cu brio testul  cadourilor, măcar la categoria „nu mă pricep, dar măcar îmi dau interesul”. Sunt pline magazinele în perioada asta de soți, logodnici și prieteni dezorientați, care caută cadoul perfect, dar nu știu de unde să-l apuce. La polul opus sunt femeile istețe, care s-au săturat de oale și tigăi sub brad și s-au decis să ia renul de coarne și să își pună singure cadoul în sacul Moșului.

În ajutorul primei categorii, vin cu câteva reguli simple de pregătire a cadourilor pentru femeile din viața lor.

Doamnele și domnișoarele pot să trimită accidental articolul pe Facebook messenger sau pot să se inspire și să se auto-cadorisească. Din nou 🙂

Un mare NU obiectelor de uz casnic

În afara cazului în care soția, iubita, prietena ta are un blog culinar sau este super-mega pasionată de bucătărie, ultima oală cu înveliș ceramic sau cea mai recentă colecție de polonice s-ar putea să n-o facă să îți sară de gât decât ca să testeze obiectele în capul tău. Înțeleg că îți place cum gătește sau că ți-ai dori să o facă mai des, dar lasă cumpărăturile astea pentru alte ocazii.

Parfumuri sau cosmetice, doar dacă te pricepi

Dacă îi știi foarte bine preferințele sau ai tu însuți o înclinație pe zona asta, poți să te aventurezi.  Dacă nu știi exact ce folosește, dacă nu deosebești ecru-ul de ivoire și habar n-ai care e diferența între blush și pudră, lasă-te păgubaș.

Hainele, jackpot sau sentință? Mai bine nu

La haine poți să dai lovitura, mai ales dacă îi iei o piesă vestimentară deosebită, pe care și-o dorea demult. Dacă îi și nimerești măsura și îi vine bine, te-ai scos. Dacă însă pocnește pe ea sau culoarea o îmbătrânește, pregătește-te să nu mai pupi sarmale Crăciunul ăsta. La altele nici nu mă gândesc. Dacă nu ai ochiul format la nimerit măsuri și nici nu ești foarte sigur ce îi place, treci la raionul următor.

E posibil să o nimerești la lenjerie intimă, dar ai grijă să fie de foarte bună calitate și să fie purtabilă, nu destinată unor actrițe de filme pentru adulți.

Alege obiecte pe care singură nu se îndură să și le ia

Hainele, cosmeticele, accesoriile, parfumurile și altele de genul ăsta se încadrează la necesare. Da, chiar și a cincea poșetă mare și a zecea cămașă cu dungi. Sunt altfel așezate. Pe astea de bine de rău ni le luăm singure. Ce dispare mereu din listă, mai ales din lista mamelor, sunt chestiile “nice to have”, răsfățurile. Un abonament la masaj, o  ședință cu tratament complet la spa, o bijuterie prețioasă, un obiect de înfrumusețare, care ne poate scuti de ore multe pierdute la coafor și ruinarea constantă a bugetului familiei.

(P) Și pentru că sunt fată de treabă, vă dau și un pont de milioane. Dacă vreți să dați lovitura Crăciunul ăsta, strecurați în tolba Moșului un ondulator automat Curl  Secret de la BaByliss. Este extrem de ușor de folosit, face bucle în mai puțin de 30 de minute – la părul meu lung,  des și cu firul gros, de regulă timpul e mult mai scurt. E un fel de coafor la tine acasă. Poți să îi setezi 2 trepte de temperatură și 3 niveluri de ondulare – onduleuri ușoare, bucle lejere și bucle strânse. Dacă aveți în casă și o domnișoară cochetă, undeva la 6 ani +, faceți fericite două dintr-o lovitură.

Este atât de ușor de folosit, încât și tăticii pot să le facă bucle fiicelor lor.

Detalii despre cadoul ideal pentru doamne și domnișoare de Moș Crăciun, aici 

See Also

Citește și

De la băiatul rău la tată de fată. 10 semne să îl recunoști

De ce moare tatăl atunci când pleacă bărbatul?

Dacă vă plac articolele Pisicii, vă invit să daţi like paginii de Facebook, pentru a fi la curent cu toate noutățile.

View Comments (12)

Leave a Reply

Your email address will not be published.


Copyright Ioana Marinescu Sima 2020 | Branding & Website realizat de Ama Mihaescu CREATIVE STUDIO 

Scroll To Top