Now Reading
Cum să economisești bani pentru echipament sportiv + O idee de outfit sportiv pentru copii, la super preț

Cum să economisești bani pentru echipament sportiv + O idee de outfit sportiv pentru copii, la super preț

 

Rechizite, cărți, fondul clasei (da, bine, nu e oficial, dar știm cu toții că există), afterschool sau bonă, activități opționale. Dacă ne apucăm să facem o listă cu tot ce are nevoie un copil la începutul anului școlar, ne cam dă cu virgulă. E nevoie atunci de o bună planificare, de cumpărături inteligente și, de ce nu, de soluții alternative.

Una din ele este să verifici ce ai putea valorifica din lucrurile pe care copilul tău nu le mai folosește

De regulă, hainele sunt cele mai uzuale, urmează apoi jucăriile și cărțile. De cele mai multe ori, ele ajung la frații mai mici, la copiii prietenilor sau la centrele de donare. Ce facem însă cu obiectele mari, cum ar fi bicicleta care nu se mai potrivește, trotineta din care îi atârnă picioarele sau rolele cu trei numere mai mici? Parcă nu te înduri să le dai pur și simplu, au costat totuși o grămadă de bani, dar nici loc de depozitare nu mai ai prin casă.

Te-ai gândit că poți revinde echipamentul sportiv care nu îți mai trebuie și cu banii obținuți să cumperi echipament nou?

Ei bine, află că la Decathlon există conceptul Trocathlon, disponibil acum tot timpul anului

Cum funcționează Trocathlon?

Foarte simplu. Duci în magazinul Decathlon cel mai apropiat de tine echipamentul sportiv de care nu mai ai nevoie, dar care este încă în stare bună, îi fixezi un preț de vânzare, cu ajutorul personalului specializat și aștepți. În momentul în care obiectul tău se vinde, vei primi un voucher egal cu valoarea prețului de vânzare, voucher pe care îl poți folosi la orice nouă achiziție din magazinul Decathlon.

Colțul Trocathlonului

În urmă cu doi ani, când Trocathlonul era la început de drum și funcționa doar pe perioade limitate din an, am vândut bicicleta veche a Anei și de voucherul primit i-am cumpărat trotinetă. Tare, nu?

În cazul începutului de an școlar plin de cheltuieli, Trocathlonul mi se pare o soluție ideală de a-ți  lua de pe cap grija hainelor pentru sport

Am dat o fugă în magazinul Decathlon Pallady, unde am făcut o simulare pe baza echipamentelor pe care le-am văzut puse la vânzare la Trocathlon. Am ales o pereche de role care costa 120 de lei și am conceput un outfit de sport complet, nou-nouț. Nu numai că ne-au ajuns banii, dar ne-a rămas și de o înghețată J

Toate produsele fac parte din colecția Hai la școală, hai la sport!

Am ales un trening, cum altfel decât roz (da, încă există obsesia rozului la copila de aproape 11 ani), care costă 29.90 de lei, o pereche de pantofi sport – Ana a probat două modele, ambele la același preț, tot de 39.90 de lei și i-a ales pe cei albi și un rucsac cu loc special pentru încălțăminte, care a costat 24.90. Mai adaugi un tricou alb de sport, 7,90 de lei și cu 102 lei ai îmbrăcat copilul complet de sport, ai scăpat de rolele vechi din casă și dai și-o înghețată de-nceput de an școlar.  

Voi ce trucuri de economisire folosiți ca să mai micșorați lista de cheltuieli la început de an școlar?

Citește și

10 reguli de aur pentru părintele de copil școlar

Începe școala. Cum facem pregătirea emoțională a școlarului?

Nu-l lăsa când începe școala! Atunci are mai mare nevoie de tine!

Dragă părinte de copil școlar

Succesul la școală al copilului depinde de implicarea părintelui

See Also

Școala în lume. Un proiect nominalizat la Webstock 2018

Talentul copilului tău

Cele mai frecvente întrebări despre examenul Cambridge de limba engleză

Cum îți ajuți copilul să citească?

Dacă vă plac articolele Pisicii, vă invit să daţi like paginii de Facebook, pentru a fi la curent cu toate noutățile.

 

View Comments (2)

Leave a Reply

Your email address will not be published.


Copyright Ioana Marinescu Sima 2020 | Branding & Website realizat de Ama Mihaescu CREATIVE STUDIO 

Scroll To Top