Now Reading
Eu vreau să dau o șansă copiilor care cred că nu mai au șanse. Mă ajuți?

Eu vreau să dau o șansă copiilor care cred că nu mai au șanse. Mă ajuți?

 

E plin internetul de anunțuri și cereri de ajutor pentru diferite cazuri sociale și medicale. Familii rămase pe drumuri în urma unor calamități, copii talentați care nu dispun de resurse materiale, dar mai ales oameni și copii bolnavi în diferite stadii. Toți au nevoie de sprijin. Copleșiți la propriu de atâtea cazuri, tindem să facem mental un exercițiu cinic de „triere”. Are sau nu șanse de viață sau de recuperare? Poate redeveni cândva un om „normal”? În modul ăsta, copiii cu boli cronice, dizabilități sau boli terminale pierd din start orice șansă la chiar și o clipă de speranță și fericire. Pentru ei există Copii în dificultate.

Fundația Copii în dificultate îngrijește, respectă și iubește copiii

Toți copiii, dar mai ales pe cei care sunt cel mai greu de iubit, pentru că poartă după ei boli și dureri pe care nu le-au cerut. Copii la fel de puri, luminoși, frumoși, deștepți și sufletiști ca și copiii noștri. Copii cu boli cronice în fază terminală, cu dizabilități, infectați cu HIV/SIDA. Copii a căror joacă zilnică e lupta pentru supraviețuire. Copii care, spre deosebire de cei de vârsta lor, nu își doresc trenulețe și păpuși, ci vor încă o zi de viață. O zi lângă familiile lor, o zi în care să se mai poată bucura de lumina soarelui și de copilărie.

Tu poți dărui o zi de viață în plus

O zi pentru ei ne costă pe noi mai puțin de o cafea în centru. Trimite prin SMS textul DONEAZĂ la 8836. Costă doar 2 euro, care se transformă în zile de viață în plus. O șansă pentru copiii cărora nimeni nu le mai dă șanse.

În plus, SMS-ul îți aduce și un bilet la spectacolul Put your hands in the air!, susținut de trupa Victoria Art la Palatul Național al copiilor în data de 20 iulie, de la ora 19.00. Detalii despre spectacol puteți găsi aici.

Detalii despre proiectul Jeans for dreams, care sprijină Fundația Copii în dificultate găsiți pe pagina oficială.

Mă ajutați să dăm o șansă celor cărora nimeni nu le mai acordă șanse?

Citește și

Copilul orfan care se luptă pentru copiii supradotați

See Also

De la copii abandonați, la modele pentru copii și tineri

Adele Chirică. Femeia mov care bagă spaima în ministere și în sistem

Dacă vă plac articolele Pisicii, vă invit să daţi like paginii de Facebook, pentru a fi la curent cu toate noutățile.

Sursa foto – Freepik.com

View Comments (2)

Leave a Reply

Your email address will not be published.


Copyright Ioana Marinescu Sima 2020 | Branding & Website realizat de Ama Mihaescu CREATIVE STUDIO 

Scroll To Top