Now Reading
Colindători în casa ta, o super idee de la Opera Comică pentru Copii

Colindători în casa ta, o super idee de la Opera Comică pentru Copii

Eu când spun că pandemia ne-a împins limitele la modul la care a dat naștere unor idei fantastice, nu sunt doar optimistă, iar realitatea o dovedește. Știam despre cei de la Opera Comică pentru Copii că sunt creativi, dar de data asta mi-au întrecut așteptările. Pentru că unul din lucrurile pe care ni le ”fură” perioada asta este bucuria de a primi colindători, cei de la OCC au găsit o soluție ca să intre în casele tuturor care vor să împodobească bradul în sunet de colinde.

Colindătorii OCC vor intra în casele tuturor prin intermediul platformei ZOOM

Dacă și vouă vi se pare o super idee, trebuie doar să completați formularul de aici,să menționați ziua și intervalul orar în care vreți să fiți colindați și să așteptați să fiți contactați. Eu am făcut programare pentru ziua în care vrem să împodobim bradul și abia aștept să ne lăsăm colindate!

În afară de colindători live, prin ZOOM, Opera Comică pentru Copii a pregătit și alte surprize pentru această perioadă

În magazinul OCC găsiți o mulțime de kituri creative, cu ajutorul cărora puteți realiza decorațiuni de Crăciun, de la globuri, oameni de zăpadă, ghirlande, până la coronițe de Crăciun. La fiecare kit achiziționat, veți primi și o surpriză dulce.

În aplicația Opera Copiilor, puteți viziona spectacole gratuite, printre care și spectacolul Crăciunul Feliciei, organizat în Sala Mare a Operei Comice în decembrie 2019.

Program spectacole difuzate GRATUIT:

20 decembrie 2020 – Crăciunul Feliciei – Opera Comică pentru Copii 2019

24 decembrie 2020 – Premieră  Poveste de Crăciun 2020

27 decembrie 2020 – Baletul Spărgătorul de Nuci

30 decembrie 2020 Show de Revelion – Emisiune de Revelion pentru Copii, Premieră

02 ianuarie 2021Concert de Anul Nou, Premieră

Crăciunul înseamnă pentru cei mai mulți dintre noi sărbătoare în familie, iar anul acesta, familia noastră, a echipei de la Opera Comică pentru Copii, s-a îmbogățit cu mii de membri de peste hotare. Odată cu închiderea temporară a sălilor de spectacol, am deschis larg ușa caselor românilor din toată țara și apoi din lumea întreagă, oferindu-le spectacolele și activitățile disponibile până atunci doar la sediul nostru din București. Așa se face că anul acesta, Povestea de Crăciun care a devenit tradiție în capitala României ajunge în toate colțurile lumii, precum Moș Crăciun cu renii în seara de Ajun. Vă invit să trăim armonia sărbătorilor împreună și să ne bucurăm de muzică, dans, culoare, strălucire, din confortul și siguranța casei noastre. Crăciun fericit!  spune Felicia Filip, managerul Operei Comice pentru Copii

Dacă nu aveți inspirație pentru alegerea cadourilor, puteți opta pentru Cardul Cadou Opera Copiilor

Cardul are valabilitate un an, iar cei care îl primesc au acces nelimitat la spectacolele din stagiunea Operei Comice pentru Copii, indiferent unde s-ar afla. În plus, vor putea urmări emisiuni exclusive, pe placul tuturor membrilor familiei.

Cu toate aceste surprize, Opera Comică pentru Copii încearcă și spun eu că și reușește să rămână aproape de spectatorii săi, până în momentul în care revederea în sala de spectacole, pe care o așteptăm cu toții, va fi posibilă.

Citește și

Ana Crăciun Lambru – Universul ne dă anumite lucruri doar pentru că le putem duce

See Also

Opera Comică pentru Copii are nevoie de noi

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.


Copyright Ioana Marinescu Sima 2020 | Branding & Website realizat de Ama Mihaescu CREATIVE STUDIO 

Scroll To Top