Now Reading
Cele mai citite articole din 2018 de pe www.pisicapesarma.ro

Cele mai citite articole din 2018 de pe www.pisicapesarma.ro

V-am spus deja că nu îmi plac listele afișate aproape ostentativ în on-line, așa că la mine nu veți vedea așa ceva. Ce îmi place însă este să fac bilanțul celor mai citite articole de pe blog, pentru că așa am și eu o imagine clară asupra preferințelor voastre și adun și articolele cele mai citite, să ajungă la cine nu a apucat să le vadă. Dacă stau să mă uit la bilanțul anului trecut, în 2018 nu s-au schimbat foarte multe. Cele mai citite articole din toate timpurile au rămas în top.

Serialul Școala în lume a continuat să aibă succes și a fost și nominalizat la Premiile Webstock 2018, categoria Publishing. Am început un proiect nou pe blog, Talentul copilului tău, căruia îi prevăd un succes cel puțin egal cu al Școlii.

În 2018, blogul Pisica pe sârmă a devenit blogger oficial al Operei Comice pentru Copii, calitate în care vă ofer articole și interviuri în exclusivitate, dar și concursuri aproape săptămânale pe pagina de Facebook.

Cifrele de pe blog sunt minunate și au multe zerouri de unici în fiecare lună, dar am promis că nu vorbesc despre cifre, le țin pentru reperele mele

Cea mai mare bucurie este că oamenii revin constant pe blog, peste 30% sunt cititori fideli, iar asta se întâmplă de 2 ani deja.

Cele mai citite articole de pe blog în 2018

Top 5 articole citite de pe blog în 2018 sunt, în ordinea citirilor – Succesul la școală al copilului depinde de implicarea părintelui,  Școala în Anglia,  Locuri de văzut în Iași , Școala În Germania și 10.000 de clătite în schimbul unei vieți și o moarte ca un început. 

Acesta din urmă este un articol nou, din decembrie anul acesta, care a reușit în două săptămâni să adune peste 20.000 de cititori unici.

Din categoria Sănătate, cel mai citit articol este cel realizat în colaborare cu dr. Roxana Cozubaș, Clipitul des la copii. Cauze frecvente. 

Vacanța în Lefkada cu copiii este cel mai citit articol din categoria În vacanță,  după articolul despre Iași.

La capitolul Sănătate și formă maximă, articolul despre X-Body continuă să țină topul.

Între cele mai citite 10 articole ale anului, se numără și Idei de petrecere pentru copii mai mari.

Articolele emoționale, scrise din suflet, din categoria Gânduri sunt și ele extrem de apreciate de voi, iar anul acesta cel mai citit a fost Mame de doi copii, jos pălăria pentru voi!

Ce mă bucură foarte tare este că interacționați cu mine, atât prin comentarii pe pagina blogului, cât și pe Facebook, că îmi transmiteți mesaje private prin care vă arătați recunoștința pentru articole care v-au ajutat și că îmi sunteți aproape.

Vă aștept pe blog și în 2019, cu același stil sincer și onest, cu surprize și proiecte inedite!

Un an exact pe sufletul vostru să fie!

Citește și

Cele mai citite articole în 2017

Leru-i ler cu mister. Crăciunul la extreme

10.000 clătite în schimbul unei vieți și o moarte ca un început

Faptele bune se fac pentru oameni cât sunt în viață

Nu mai vreau obiective și foc de artificii. Mă mulțumesc cu destulul meu. 

Ce obiceiuri aveți în noaptea dintre ani?

Dacă vă plac articolele Pisicii, vă invit să daţi like paginii de Facebook, pentru a fi la curent cu toate noutățile.

Sursa foto – Freepik.com

View Comments (2)

Leave a Reply

Your email address will not be published.


Copyright Ioana Marinescu Sima 2020 | Branding & Website realizat de Ama Mihaescu CREATIVE STUDIO 

Scroll To Top