Now Reading
Cele mai bine vândute spectacole la Opera Comică pentru Copii se joacă și în 2019

Cele mai bine vândute spectacole la Opera Comică pentru Copii se joacă și în 2019

 

Deși a trecut vremea bilanțurilor, sau poate tocmai de aceea :-), m-am gândit că n-ar fi rău să aflăm care au fost cele mai solicitate spectacole ale Operei Comice pentru Copii în 2018. Nu de alta, dar poate vă lipește inspirația și vă ajut să vă hotărâți. La Opera Comică pentru Copii, spectacolele inspirate din povești sau opere celebre sunt puse în scenă cu atenție și minuțiozitate, având în prim plan copilul și nevoile sale. În afară de Sunetul Muzicii, care are 2 ore și jumătate, niciun spectacol nu depășește o oră și este realizat în așa fel încât să captiveze publicul de toate vârstele – da, inclusiv a adulților :-).

Cele mai bine vândute spectacole la Opera Comică pentru Copii în 2018

Gulliver

A avut premiera anula trecut și se reia anul acesta, pe 22 și 23 februarie. În acest musical inspirat de „Călătoriile lui Gulliver” de Jonathan Swift, copiii se întâlnesc cu giganticul Gulliver, cu zurliul rege din Liliputh – Pluth-Pluth-Pluth – și cu serafica sa soție, Iasomy. Sunt acolo și piticii Barbă Cot și Sfiosul din ”Albă ca Zăpada”, răpiți de regele Pluth ca să se folosească de puterile lor supranaturale, dar și mulți alți pitici ”cu ochi ageri de pisici, cu mers sprinten de arici și glas dulce de urzici.

Gulliver

Micuța Dorothy

Este unul din cele mai îndrăgite spectacole ale stagiunii trecute. Se reia anul acesta în intervalul 17-19 mai.
Musical-ul “Micuța Dorothy” are la bază romanul de mare succes “Vrăjitorul din Oz”, scris de Lyman Frank Baum. Dorothy este o fetiță care locuiește la o fermă din Kansas, dar își dorește întoteauna ceva mai bun. Aflăm împreună dacă reușește să obțină ce își propune, într-un spectacol despre prietenie și curaj.

Micuța Dorothy

Motanul Încălțat

A fost prima premiera a stagiunii 2018-2019 și a reușit deja un record de vânzări. Se va relua anul viitor, în stagiunea 2019-2020.
Cotoșman are cizme noi și puteri magice: simțul dreptății, iubirea față de stăpânul său și dorința de  a-i pedepsi pe cei răi. El îl ajută pe Ionică să câștige mâna Domniței prin mai multe șiretlicuri.

Motanul Încălțat

Prinț și cerșetor

A fost premiera de balet a stagiunii 2018-2019 și a cucerit deja inimile copiilor. Cunoscuta poveste a lui Mark Twain, în care un băiat sărac face schimb de roluri cu prințul este pusă în scenă în regia lui Cătălin Caraca și se va relua anul viitor, în stagiunea 2019-2020.

Sunetul Muzicii

Sunetul Muzicii nu mai are nevoie de nicio prezentare, cred că știți deja că pe scenă, în rolul Martei, o puteți vedea pe Ana, Pisicuța mică a familiei și că spectacolul pus în scenă în regia lui Răzvan Mazilu s-a jucat 14 reprezentații cu casa închisă. Aici am povestit toate detaliile. Vă spun cu bucurie că ne reîntâlnim cu Sunetul Muzicii în lunile septembrie și decembrie la Opera Comică pentru Copii.

Sunetul Muzicii, bucuria anului 2018

Care din cele mai bine vândute spectacole la Opera Comică pentru Copii din 2018 este preferatul vostru?

Citește și

Care sunt avantajele abonamentelor la Opera Comică pentru Copii?

Jaqueline Bratu, omul OCC al lunii ianuarie

Omul OCC al lunii decembrie – Maestru Cristian Mihăilescu

Cătălin Caracaș – Copilul vede și simte mai mult decât un adult

See Also

Felicia Filip – Părintele este, nu o dată, cel educat de copil

Răzvan Mazilu. Trebuie să îmi acord provocări noi, care de care mai radicale. Interviu

Când inimile cresc pe ritm de aplauze infinite

Copiii din distribuția Sunetul Muzicii

Dacă vă plac articolele Pisicii, vă invit să daţi like paginii de Facebook, pentru a fi la curent cu toate noutăţile.

 

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.


Copyright Ioana Marinescu Sima 2020 | Branding & Website realizat de Ama Mihaescu CREATIVE STUDIO 

Scroll To Top