Now Reading
Ce rechizite cumperi pentru un copil mare? Am găsit varianta ideală ca preț și calitate

Ce rechizite cumperi pentru un copil mare? Am găsit varianta ideală ca preț și calitate

În fiecare an, înainte de începerea școlii, una din activitățile preferate de Ana este să căutăm împreună rechizite școlare. Facem frumos o listă, analizăm de ce este nevoie și trecem la treabă. Indiferent că le alegem on-line sau fizic din magazin, rechizitele trebuie să bifeze câteva criterii.

Pentru mine, principalul criteriu e funcționalitatea, pentru Ana este să fie cât mai vesele

Aveți și voi discuții lungi cu privire la inscripțiile, desenele și personajele de pe rechizite? Mai ales de când a crescut, alegerile sunt tot mai dificile. Parcă nu mai merge să te prezinți cu prințese la clasa a III-a, dar nici prea serioase să nu fie. Să fie de calitate, să arate a rechizite, nu a jucării, dar musai să fie colorate. Complicat de-a dreptul.

Un alt criteriu important  când alegem rechizite este prețul

Mi se pare aberant să dau 30 de lei pe un pix pe care îl poate pierde a doua zi. Opțiunile din magazine sunt infinite, iar cu cât sunt mai frumoase, cu atât crește și prețul. De multe ori facem din alegerea rechizitelor și o mică lecție de educație financiară.

Îmi place mult responsabilitatea pe care o are copila când alege rechizite școlare

Întâi caută să acopere lista de “obligatorii” – tipul de caiet cerut de doamna învățătoare, foile colorate, blocul de desen, lipiciul, etc. Rămân apoi chestiile distractive –  penar, ghiozdan, accesorii de scris.

Anul acesta am făcut o descoperire grozavă și i-am făcut o surpriză Anei


(P) Am ales de pe site-ul happyschool.ro rechizite școlare exact pe gustul ei, adică și utile și frumoase. Am avut noroc să găsesc niște personaje acceptate de o domnișoară de 9 ani și jumătate – eroii Miraculous, adică Buburuza și Motanul Noir și să fie și la prețuri foarte bune. Vă spun doar că un penar extrem de încăpător este 25 de lei, iar un suport de creioane echipat complet 15 lei. Vorbim de rechizite cu licență.

Am avut ceva emoții, dar când au ajuns și am verificat calitatea, m-am liniștit. Materialele sunt foarte bune, finisajele la fel, culorile echilibrate. Mi s-a mai întâmplat să cumpăr produse la prețuri foarte bune, dar să se vadă de la o poștă că sunt făcute “pe vapor”.

Am aflat și care este secretul

Site-ul Happyschool.ro este cel mai vechi licențiat din România pentru articolele de scoala. Ei au adus  la noi conceptul de produse școlare cu personaje din desene animate, iar acum lucrează cu cele mai mari licențe din lume, de aceea există niște standarde care trebuie respectate cu strictețe.

Ana a fost extrem de încântată de alegerile mele – un ghiozdan, un penar, un stilou și un set cu instrumente de scris, care am descoperit că are gumă de șters sub formă de ruj J. Reacția ei, explozivă ca întotdeauna, în materialul video.

Citește și

Cum facem pregătirea emoțională a copilului pentru școală?

Nu merg copiii la școală.Voi ați văzut cât costă rechizitele?

Dragă părinte de copil școlar

See Also

Ce facem cu copilul după școală?

De ce nu se concentrează copilul la învățat? Cauze și soluții

Oana Moraru – Școala nu este garanția succesului în viață

Otilia Mantelers – Succesul la școală al copilului depinde de implicarea părintelui

Dacă vă plac articolele Pisicii, vă invit să daţi like paginii de Facebook, pentru a fi la curent cu toate noutățile.

View Comments (4)
    • Daaaa, Buburuza si Motanul Noir. ce ti-e si cu super eroii astia. Sandy Belle, Testoasele Ninja si ce mai era „pe vremea noastra” sunt so last season :-))))

  • A mea fetita aproape 10 ani, e inebunita acum după unicorni și animale (pisici, câini, tigru) astăzi am fost până în Auchan pentru un penar pe care la văzut ea la o fată pe muzical. Nebunie .
    Sa vedem și cel mic ce alegeri va avea, deocamadata primul an de gradi. Lui îi place mult patrula catelusilor….

Leave a Reply

Your email address will not be published.


Copyright Ioana Marinescu Sima 2020 | Branding & Website realizat de Ama Mihaescu CREATIVE STUDIO 

Scroll To Top