Now Reading
Când realizezi de unde și cum vine puterea + CONCURS pentru voi

Când realizezi de unde și cum vine puterea + CONCURS pentru voi

Ești o femeie puternică! O să fii mult mai bine decât înainte, o să vezi. Asta am auzit cel mai des în ultimele mai bine de două de luni, de când tot ce credeam eu despre mine și despre viață în general s-a reconfigurat dramatic și, am vrut n-am vrut, a trebuit să mă adun, să mă caut și să văd de unde o apuc. Deși am trecut prin ceva experiențe de-a lungul vieții și le-am depășit, nu am crezut niciodată despre mine că sunt puternică sau echilibrată. Uitându-mă un pic în spate și nu neapărat mult, ci doar la experiențele recente, am aflat că am o mare capacitate de rezistență. Ceea ce nu echivalează neapărat cu puterea. Să faci față unor situații, să nu te lași doborât, să ai capacitatea să „supraviețuiești”, nu înseamnă neapărat putere. Mai degrabă este rezultatul întâmplărilor anterioare, mai mult sau mai puțin dorite sau prevăzute, dar în care ai fost nevoit, din varii motive, să te extragi, mai sănătos, mai șubred, cum ai putut și care ți-au crescut acea rezistență.

Și totuși, ce este puterea și de unde vine ea?

Primul lucru descoperit în ultimele luni este că, pentru a-ți câștiga sau recăpăta puterea este să accepți când ești complet lipsit de ea. Exact asta am făcut eu atunci când am primit invitația de a fi speaker în cadrul conferinței motivaționale „Redefinind puterea”, organizat de Asociația Happy Moms. Am acceptat că, în acel moment și acele circumstanțe nu am putere, cel puțin nu în forma în care credeam că arată ea. Mi-am asumat asta, cu certitudinea că abia atunci începe drumul către ea. Și cam așa a fost și este. Pentru că nu este un proces nici pe departe scurt sau ușor. Despre toate celelalte lucruri pe care le-am aflat despre mine, în drumul acesta de redefinire de sine, veți afla în cadrul conferinței, care are loc pe 25 mai, la Commons (Unirii). Am promis că voi spune acolo lucruri care probabil se vor regăsi mai târziu sau poate niciodată pe blog 🙂

Vor vorbi despre putere, feminitate, business, viață personală și cum le îmbinăm pe toate, femei minunate, pe care le admir și pe unele le și cunosc: Lupsa Dana, Irimia Daniela, Mihaela Stroe , Daniela Palade Teodorescu, Gabriela Maalouf, Atena Boca ,Roxana-Ioana Gabor-Iliescu. Contribuția la eveniment este de 80 de lei, iar accesul se face în limita locurilor disponibile.

Banii se strâng pentru proiectul Business Kid – primul program de educație financiară prin teatru prin care sute de copii sunt ajutați să înțeleagă mai bine circuitul banilor în viața lor

În calitate de speaker al evenimentului, am o surpriză pentru voi!

Pot lua cu mine 3 persoane, care vor beneficia de intrare gratuită și care se vor putea bucura de energia minunată și experiențele împărtășite acolo. Ce trebuie să faceți este să îmi spuneți, pe scurt, într-un comentariu, de ce vă doriți să participați la eveniment, cu ce credeți că vă poate ajuta. Încheiem concursul joi dimineață și tot atunci aflăm și câștigătorii.

Eu vă aștept cu drag să vorbim despre putere și ce ne definește și să găsim împreună calea spre un noi mai bun.

Citește și

Când ai crezut ultima oară despre tine că meriți?

Exercițiul care mi-a schimbat, la propriu, viața

See Also

Mami, tati, mai respirați un pic!

Eu trăiesc și pentru mine, nu doar pentru copilul meu!

Înainte să fii mamă, ai fost iubita lui. Își mai amintești?

Dacă vă plac articolele Pisicii, vă invit să daţi like paginii de Facebook, pentru a fi la curent cu toate noutăţile.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.


Copyright Ioana Marinescu Sima 2020 | Branding & Website realizat de Ama Mihaescu CREATIVE STUDIO 

Scroll To Top