Now Reading
Bine cu mine – Ce efecte au avut X-Body şi regimul

Bine cu mine – Ce efecte au avut X-Body şi regimul

Între ziua copilului, treabă floristică de 1-8 martie şi multe alte activităţi, am uitat să ”dau raportul” despre cum merge cu şedinţele de X-Body, despre care am povestit aici  şi schimbarea regimului alimentar, despre care puteţi reciti aici.  Aşa că îmi fac autocritica, după cum spune Buni a mea, şi revin cu rezultate, să nu zică lumea că m-am dat la fund, ar fi doar parţial adevărat :-).

Cântărirea şi măsurarea oficiale s-au făcut pe 22 februarie, adică la 1 lună şi un pic de la momentul în care am început programul. Rezultatele au fost mai mult decât satisfăcătoare, având în vedere că nu am fost tocmai strictă în ceea ce priveşte alimentaţia. Cântarul a spus aprox 5 kg in minus (spun aproximativ, pentru că eu cred că cel puţin un kg nu l-am contabilizat, din motive de cântărire la vreo 2-3 zile de la începere, se ştie că în zilele alea pleacă apa şi e multă), iar la măsurătoare au reieşit între 3-6 cm pierduţi din toate zonele. Pe haine se simte, lumea îmi spune că am slăbit, iar Pisicul mi-a făcut aseară complimentul suprem, spunându-mi că sunt slabă.

Cu X-Body mă înţeleg foarte bine, simt că pentru ceea ce îmi trebuie mie acum şi pentru ce pot este ideal, cel puţin pe termen scurt. Vom vedea mai încolo ce va fi. După o pauză de aproape trei săptămâni am reluat astăzi antrenamentele şi am avut mare noroc că am prins un instructor mai blând decât fata cu care fac de regulă şi nu m-a chinuit prea tare.

Tot de vreo trei săptămâni am pus pe hold şi regimul că de, ba ziua copilului, ba diverse aniversări, 8 martie, mucenicii, başca oboseala şi nopţile nedormite, nu au creat tocmai cadrul potrivi unei diete. Totuşi nu am exagerat, singurul sector unde am dat-o în bară au fost dulciurile (v-am spus că ăsta e punctul slab), în rest mi-am păstrat disciplina şi spre surprinderea mea am reuşit chiar să mai dau jos 1-2 kg.

Nu vreau să fiu slabă, niciodată nu am fost şi nu cred că m-oi apuca acum, vreau să mă simt bine în pielea mea, aşa că nu am un target anume. Nu mă restricţionez foarte tare, dar totuşi aş vrea să am voinţa de a relua şi regimul alimentar, să se vadă mai bine efectele antrenamentelor.

De luni reiau partea a doua a programului si sper să pot anunţa rezultate bune. Până atunci, intentionez să mă ocup şi de partea spirituală, dar despre asta voi povesti într-o postare de săptămâna viitoare.

Citește și

Idei anti-dietă

Cum mi-am disciplinat alimentația

Cum m-am apucat de slăbit cu X-Body

Bine cu mine. Exercițiu de prezență conștientă

Între ciocolată și cântar. Cum împac silueta cu dependența de zahăr?

Dacă vă plac articolele Pisicii, vă invit să daţi like paginii de Facebook, pentru a fi la curent cu toate noutățile.

 

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.


Copyright Ioana Marinescu Sima 2020 | Branding & Website realizat de Ama Mihaescu CREATIVE STUDIO 

Scroll To Top