Now Reading
„Bărbatul care n-a mai sunat”, o carte pe care n-o mai lași din mână

„Bărbatul care n-a mai sunat”, o carte pe care n-o mai lași din mână

bărbatul care n-a mai sunat

 

S-a lansat oficial de o săptămână, eu am citit-o în avanpremieră, adică acum vreo 3 săptămâni, dar abia acum m-am adunat să scriu despre ea. Bărbatul care n-a mai sunat, cel mai recent roman apărut la editura Nemira, e o carte de la care te aștepți să te surprindă, dar n-ai nici cea mai vagă idee în ce mod.

La mine cărțile se împart în 3 categorii.  Cele citite în ritm normal – citesc câteva pagini când am timp, de regulă seara, când mă prinde citesc mai mult, dar îmi ia ceva să o termin. Cele de care trag, pentru că nu mă „prind”, dar totuși le mai dau o șansă, poate poate apare ceva și mă face să devorez restul acțiunii. Cea mai faină categorie e cea a cărților pe care nu le mai las din mână. Dau totul la o parte și până nu termin povestea nu mă las.

Bărbatul care n-a mai sunat e o carte pe care n-o lași din mână până n-o termini

Nu neapărat pentru că e palpitantă, deși e, nu neapărat pentru că spune o poveste de dragoste surprinzătoare și dătătoare de speranță. Nici măcar pentru că te bagă în ceață la fiecare capitol. Ci pentru că, la final, îți dai seama că totul era atât de logic. Exact ca la un film la care te uiți, te aștepți la ceva, se termină cu totul și cu totul altfel și când iei totul la reanalizat îți dai seama cât era de firesc să fie așa.

Fascinant e că Bărbatul care n-a mai sunat nu poate fi povestită

Orice spui, riști să dezvălui ceva, pentru că în fiecare pagină se întâmplă ceva, riscul de plictiseală e zero. În kitul care însoțea cartea se găsea, pe lângă alte obiecte și un pachet de șervețele. Deși eu plâng la cărți și la filme de rup, în cazul ăsta nu am vărsat o lacrimă. Poate tot naturalețea și firescul sunt „de vină”.

Oricum ar fi, vă recomand Bărbatul care n-a mai sunatSă îmi spuneți dacă v-a plăcut

Citește și

Cele mai inspiraționale discursuri TED

See Also

Cum să distrugi o piesă. Recomandare pentru întreaga familie

Nujeen, povestea care m-a făcut să privesc refugiații cu alți ochi

Dacă vă plac articolele Pisicii, vă invit să daţi like paginii de Facebook, pentru a fi la curent cu toate noutățile.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.


Copyright Ioana Marinescu Sima 2020 | Branding & Website realizat de Ama Mihaescu CREATIVE STUDIO 

Scroll To Top