Now Reading
Activităţi extra-școlare la preţuri modice la Opera Comică pentru Copii

Activităţi extra-școlare la preţuri modice la Opera Comică pentru Copii

 

Se știe deja că suntem prieteni fideli ai Operei Comice pentru Copii. De la spectacole, la workshop-uri, jocuri, evenimente speciale și chiar organizarea de zile de naștere, Opera Comică depășește demult statutul de instituție de spectacole pentru copii. Este o instituție de cultură și entertainment, care oferă opțiuni extrem de variate pentru copii de toate vârstele și familii, indiferent de posibilitățile materiale. Este al treilea an deja când, la Opera Comică pentru copii se desfășoară Atelierele Micul Artist.

Atelierele Micul Artist acoperă o gamă extrem de largă de activități pentru copii

În stagiunea 2018-2019 se organizează 17 ateliere, susținute de 28 de profesori și se preconizează că se vor forma 54 de grupe de copii. Șase dintre ateliere sunt nou-nouțe, introduse anul acesta. Le enumăr mai jos.

Musical – ghiciți cu cine vor fi colegi copiii voștri dacă se vor înscrie la acest atelier? 🙂 este atelierul susținut de Maria Alexievici, una din interpretele personajului Liesl din musicalul Sunetul Muzicii.

Dansuri populare cu Mihai Pricope

Blockflote cu Petra Pană

Atelier de comunicare cu Ruxandra Țurcanu

Atelier de step cu Paul Cimpoieru

Atelier de pantomimă cu Loreta Neculai

Printre celelalte ateliere deja consacrate se numără atelierul de balet cu Jacqueline Bratu, atelierul de scenografie cu Bogdana Pascal, atelierul de cor junior cu Elena Iorgulescu, atelierul de artă fotografică cu Cristina Anculete, atelierul de teatru cu Ioana Rufu și Andreea Corneanu.  Lista completă de ateliere o puteți consulta aici. 

Preselecțiile au loc între 10 și 17 septembrie și se fac la sediul Operei Comice pentru copii, în intervalul fiecărui atelier în parte

De exemplu, dacă doriți să înscrieți copilul la atelierul de musical, iar vârsta lui este între 7 și 9 ani, veți merge luni, la ora 17.00 Lista completă cu datele și intervalele orare de selecție este disponibilă la același link de mai sus.

See Also

Atelierele Micul Artist au costuri extrem de convenabile

Taxa este de 400 lei/sezon, plătibilă în 2 tranșe, până la 30 septembrie – tranșa I-a, 31 ianuarie – tranșa a II-a.

La plata integrală a taxei la prima oră de atelier primiți 2 bilete cadou la spectacolul Poveste de Crăciun, din 5 decembrie 2018 de la Sala Polivalentă.

Mult succes la înscrieri!

Dacă vă plac articolele Pisicii, vă invit să daţi like paginii de Facebook, pentru a fi la curent cu toate noutăţile.

View Comments (4)

Leave a Reply

Your email address will not be published.


Copyright Ioana Marinescu Sima 2020 | Branding & Website realizat de Ama Mihaescu CREATIVE STUDIO 

Scroll To Top