Now Reading
Care sunt avantajele abonamentelor de la Opera Comică pentru Copii + CONCURS EXCLUSIV

Care sunt avantajele abonamentelor de la Opera Comică pentru Copii + CONCURS EXCLUSIV

V-am spus deja că, din punctul meu de vedere, Opera Comică pentru Copii este un exemplu de „asa da” la foarte multe capitole. Pe primele poziții se află relația cu publicul – gândită atent de la prima interacțiune până la finalul spectacolului și dincolo de el și instrumentele de promovare. Echipa de la OCC vine cu noutăți în fiecare lună și face acțiuni în premieră și de multe ori unice pe piața instituțiilor de cultură din București și chiar din țară.

De exemplu, Opera Comică este prima instituție din București care a introdus abonamentele la spectacolele sale

Abonamentele OCC Clasic – Bronze, Silver, Gold și VIP – au prețuri cuprinse între 200 și 500 de lei și asigură accesul la 10 reprezentații la alegere în Sala Mare, cu excepția premierelor și a avanpremierelor și un pachet cu produse promoționale OCC (puzzle, cană, insigne, magneți) , care se primește la achiziționarea abonamentului.

Noutatea absolută a anului 2019 este apariția unui nou tip de abonament la Opera Comică pentru Copii

Datorită numărului mare de cereri, au fost introduse și abonamentele pentru spectacolele din sălile Mozart și UnderGrant.

Fiecare abonament achiziționat asigură accesul la 10 spectacole desfășurate în fiecare sâmbătă și duminică în cele două săli, cu excepția premierelor și avanpremierelor.

Prețul unui abonament pentru sălile mici, Mozart și UnderGrant este de 200 de lei. De asemenea, ca și în cazul celuilalt tip de abonament, la prima vizită, copiii primesc un set cadou cu produse promoționale (din partea Operei Comice pentru Copii.

Abonamentele OCC sunt valabile până în luna iunie 2019 inclusiv și pot fi achiziționate online în rețeaua bilete.ro

Care sunt avantajele  unui abonament la Opera Comică pentru Copii?

Multe din spectacolele de la Opera Comică pentru Copii sunt sold-out cu ceva vreme înainte de reprezentație, iar abonamentul vă oferă prioritate pentru achiziționarea biletelor. Odată ce cumpărați un abonament, indiferent că este pentru Sala Mare sau pentru Sălile Mici, veți fi introduși într-o bază de date și, cu o săptămână înainte de fiecare spectacol, veți fi sunat de un reprezentat al Operei Comice pentru o eventuală rezervare de bilet la un anumit spectacol. Astfel, aveți asigurat locul, chiar dacă spectacolul este sold-out.

Pachetul de obiecte promoționale este oferit cadou, valoarea acestuia fiind destul de apropiată de prețul în sine al abonamentului :-).

Concurs EXCLUSIV Pisica pe sârmă și Opera Comică pentru Copii!

Poți câștiga un abonament la Sălile mici – Mozart și UnderGrant, care îți asigură 10 intrări la spectacolele ce se desfășoară în aceste săli (cu excepția premierelor și avanpremierelor), precum și un set cadou cu produse promoționale.

Ca să te înscrii în concurs trebuie să ne spui printr-un comentariu la această postare titlul unui spectacol care se joacă la una din Sălile Mici ale Operei Comice pentru Copii, Salonul Mozart sau Lasa UnderGrant.

Încheiem concursul pe data de 29 ianuarie. Câștigătorul va fi desemnat prin programul automat de extragere de pe blog.

Datele personale ale câștigătorului vor fi transmise către Opera Comică pentru Copii  și vor fi folosite pentru a intra în posesia premiului.

Mult succes!

Foto copertă – spectacolul Copiii în țara minunilor, sala UnderGrant

Citește și

See Also

Omul OCC al lunii decembrie – Maestru Cristian Mihăilescu

Cătălin Caracaș – Copilul vede și simte mai mult decât un adult

Felicia Filip – Părintele este, nu o dată, cel educat de copil

Răzvan Mazilu. Trebuie să îmi acord provocări noi, care de care mai radicale. Interviu

Când inimile cresc pe ritm de aplauze infinite

Copiii din distribuția Sunetul Muzicii

Dacă vă plac articolele Pisicii, vă invit să daţi like paginii de Facebook, pentru a fi la curent cu toate noutăţile.

View Comments (35)

Leave a Reply

Your email address will not be published.


Copyright Ioana Marinescu Sima 2020 | Branding & Website realizat de Ama Mihaescu CREATIVE STUDIO 

Scroll To Top