Now Reading
A treia ediție Bebe Fest la Opera Comică pentru Copii

A treia ediție Bebe Fest la Opera Comică pentru Copii

Pe 22-23 și 29-30 aprilie 2023 va avea loc la Opera Comică pentru Copii a treia ediție a Bebe Fest, festivalul dedicat copiilor cu vârsta între 0 și 3 ani. Evenimentul va avea loc zilnic între orele 10:00-20:00 în Grădina OCC. Am stat de vorbă cu Andreea Soare,  inițiatoarea proiectului Bebe Fest.

Cum a evoluat Bebe Fest de la prima ediție până acum?

Andreea Soare: Evoluția este fantastică, iar feedback-ul primit este unul din ce în ce mai bun de fiecare dată. Suntem deja la a treia ediție și trebuie mărturisesc faptul tot anul acesta dorim organizam și a patra ediție a BebeFest OCC. Sute de copii între 0 și 3 ani ne-au trecut pragul alături de părinții lor și cu greu au mai vrut se despartă de activitățile, muzica și culorile din jur.

Ce aduce nou această ediție? Care sunt surprizele?

Andreea Soare: De fiecare dată ținem cont de părerea publicului și căutăm aducem noi produse culturale care contribuie la dezvoltarea celor mici. Printre surprizele de anul acesta se numără îndrăgitul spectacol “Bubu la Zoo” – care se joacă de fiecare data cu casa închisă, “Magic Bebe Show”, Camera senzorialăamenajată complet diferit, atelierele de creație dedicate bebelușilor, un spectacol cu baloane de săpun și multe altele.

Care a fost activitatea sau standul cu cel mai mult succes de la edițiile anterioare?

Andreea Soare: Este greu de realizat un top pentru multe dintre atracțiile festivalului au fost foarte apreciate, dar putem menționa în acest context spectacolele dedicate bebelușilor, atelierele muzicale și camera senzorială.

Care crezi că este beneficiul principal pe care îl obțin copiii în urma acestui festival?

Andreea Soare: Educațiaculturală, familiarizarea cu arta și cu muzica de calitate încă de la cele mai fragede vârste este esențială pentru dezvoltarea pshică, fizica și emoțională a copiilor. BebeFest Occ pune mare accent pe aceste lucruri și toate activitățile sunt realizate de specialiști în artele spectacolului, psihologie și pedagogie.

Care este mulțumirea ta cea mai mare legată de acest festival?

Andreea Soare:Sunt tare mândră de faptul Opera Comica pentru Copii, printr-o echipă de oameni ambițioși și optimiști, a reușit creeze unicul festival din Europa dedicat categoriei de vârstă 0-3 ani. Este unic prin produsele oferite atât micuților cât și părinților lor. Produse culturale de calitate, produse educative, o mare diversitate de activități ce contribuie la buna dezvoltare a copiilor, dar și câteva detalii ce oferă confort părinților, precum parcarea de cărucioare, camera de alăptare și schimbare a scutecelor, zona de foodcourt pentru bebeluși sunt doar câteva dintre elementele care determină publicul nostru revină de fiecare dată cu entuziasm.

Citește și:

See Also

De vorbă cu Papageno și Papagena din Flautul Fermecat

Felicia Filip – Părintele este, nu o dată, cel educat de copil

Dacă vă plac articolele mele, vă invit să dați like paginii de Facebook, pentru a fi la curent cu noutățile.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.


Copyright Ioana Marinescu Sima 2020 | Branding & Website realizat de Ama Mihaescu CREATIVE STUDIO 

Scroll To Top