Now Reading
3 ani de Pisica pe sârmă, 3 zile, 3 cadouri pe zi. Ziua 2

3 ani de Pisica pe sârmă, 3 zile, 3 cadouri pe zi. Ziua 2

Pe 29 septembrie se împlinesc 3 ani de Pisica pe sârmă, iar eu am pentru voi, cititorii fideli, trei cadouri pe zi, timp de trei zile. După ce ne-am făcut încălzirea în prima zi aniversară, mergem mai departe cu încă trei premii minunate, pentru întreaga familie, oferite de partenerii blogului Pisica pe Sârmă.

În fiecare zi de concurs – 26, 27 și 28 septembrie, voi posta câte un articol dedicat, în care veți găsi premiile zilei și ce trebuie să faceți

Vă puteți înscrie la toate cele trei concursuri, oricând până pe 29 septembrie ora 00:00. Câștigătorii îi aflăm pe data de 30 septembrie, până la ora 21.00. Ei vor fi desemnați prin programul de extragere automată de pe blog.

LATER EDIT

Câștigătorii acestei zile sunt

– Agenda de la Calimara cu povesti – Nicolae Claudia
– Abonament premiere de la Opera Comică pentru Copii– Petra Sofia
– Set de carti de la Editura NEMIRA Nemi – Parvu Ana-Maria

3 ani de Pisica pe sârmă. 3 cadouri pe zi. Ziua 2

Cadoul pentru doamne este o agendă din piele, personalizată, de la Călimara cu povești

Pe Andreea Suciachi am cunoscut-o în primăvară, atunci când am fost invitată să vorbesc în cadrul conferinței M.A.M.A. de la Brașov. Am descoperit atunci o fată cu mâini de aur, care realizează niște machiaje minunate, dar și obiecte din piele spectaculoase, pe care le-a adunat sub brandul Călimara cu povești. Andreea oferă pentru concursul aniversar o agendă din piele, a cărei copertă poate fi personalizată. Personalizarea se va face după aflarea câștigătorului și va fi stabilită de acesta împreună cu Andreea

Agendă de piele personalizată

Cadoul pentru întreaga familie este un abonament premiere de la Opera Comică pentru copii

Ne știți deja prieteni buni cu Opera Comică pentru Copii, așa că un premiu de la ei vine firesc. Opera Comică pentru Copii oferă un abonament de premiere, adică un abonament prin care este permis accesul la spectacolele organizate în premieră. Termenii abonamentului se stabilesc direct de către câștigător cu un reprezentant al Operei Comice pentru Copii.

Cadoul pentru copii este un pachet de cărți de la Editura Nemi

Editura Nemi oferă cele mai noi cărți apărute în cele mai cerute colecții ale editurii.

Ghidul micului astronom prin Univers sau Astronomie pentru copii și restul lumii, de Adrian Șonka, este o introducere în astronomie pentru copii și pentru toți cei care vor să afle mai multe despre Univers.

Colecţia Poveşti din Pădurea Muzicală reprezintă o serie de povești pentru copii scrise de Cristina Andone, ale căror personaje principale sunt cei mai mari compozitori ai lumii. Cărţile îi vor „împrieteni” pe copii cu muzica clasică, oferindu-le, într-un mod accesibil, informații esențiale pentru cultura lor generală.

Ce trebuie să faceți ca să intrați în cursa pentru unul din cele trei cadouri?

Să postați un comentariu la finalul articolului, în care să îmi spuneți care este articolul vostru preferat din blog. Dacă puneți și link, cu atât mai bine, dar nu este obligatoriu, măcar titlul. Sau seria de articole preferate, nu mă supăr dacă îmi spuneți mai multe :-).

Puteți posta comentarii până pe 29 septembrie ora 00:00. Toate comentariile vor intra în cursa pentru unul din cele trei premii. Voi extrage trei câștigători, iar în ordinea în care ei au fost aleși de către program, vor primi unul din cele trei premii. Primul va primi setul de cărți, al doilea voucherul pentru ședința foto, iar cel de-al treilea kitul Zurli.

Mult succes!

Concursul este dedicat tuturor cetățenilor care au împlinit 18 ani și locuiesc pe teritoriul României. Se acordă 9 premii, câte trei în fiecare zi. Nu se poate oferi contravaloarea în bani a premiilor. Dacă câștigătorii nu reclamă premiul și nu trimit datele în termen de maximum 48 de ore de la anunțarea lor, extragerea se reface și se desemnează un alt câștigător. Se vor extrage cele 3 premii la fiecare articol aniversar, adică 3 premii la cel din 26 septembrie, 3 premii la cel din 27 și 3 premii la cel din 28 septembrie.  Dacă cumva o persoană câștigă mai mult de un premiu, a doua extragere se reface, astfel încât un cititor să primească un singur premiu.  Premiile se vor expedia prin Poșta Română sau se vor preda personal câștigătorilor din București.

Datele câștigătorilor vor fi folosite doar în scopul expedierii acestor premii.

Citește și

Primul articol de pe blog

Un an de blog

Exercițiul care mi-a schimbat, la propriu, viața

35 de motive de recunoștință la 35 de ani

Dacă vă plac articolele Pisicii, vă invit să daţi like paginii de Facebook, pentru a fi la curent cu toate noutăţile.

Credit foto copertă – Cristina Jilavu, Event Portrait

Machiaj Roxana C Make-up​

Ținute – Family Fashion by Luiza Willems

View Comments (43)

Leave a Reply

Your email address will not be published.


Copyright Ioana Marinescu Sima 2020 | Branding & Website realizat de Ama Mihaescu CREATIVE STUDIO 

Scroll To Top