Now Reading
20 de ani de English Kids Academy în România

20 de ani de English Kids Academy în România

Am povestit demult cum a ales cursurile de engleză pentru Ana. Deși au trecut niște ani buni de atunci, pomenesc cursurile de la English Kids Academy ori de câte ori am ocazia, pentru că realmente simt că au făcut o diferență uriașă pentru Ana și au ajutat-o să reducă din diferență atunci când am mutat-o de la școala de stat, unde făcuse exclusiv germană la școala noastră, unde copiii fac engleză Cambridge.

Anul acesta, English Kids Academy aniversează 20 de ani de excelență în România

Cu această ocazie, a fost consolidat parteneriatul între English Kids Academy și Opera Comică pentru Copii, pentru care specialiștii EKA au și tradus, dealtfel, 4 titluri de musical până acum: Madagascar, School of rock, Annie și Matilda.

Parteneriatul a fost marcat de organizarea în exclusivitate a unei reprezentații a musicalului Annie, pentru toți copiii care frecventează cursurile de engleză la EKA.

EKA este divizia de engleză pentru copii a International House București, centru de limbi străine înființat în 2002 și afiliat rețelei globale International House World Organisation, cu sediul central la Londra și 160 de școli în peste 52 de țări.

Visul comun al fondatorilor, Mihai și Alina Gânj, EKA este simbolul inovației permanente, compasiunii și excelenței în educație.

La EKA, se urmărește dezvoltarea abilităților de limba engleză ale elevilor, pregătindu-i să susțină cu succes examenul Cambridge Advanced (CAE) până la vârsta de 17-18 ani.
EKA este unica instituție de gen care aplică Programului RULER, conceput de Yale Center for Emotional Intelligence, part of Yale University (SUA). Programul promovează învățarea socio-emoțională în comunitatea școlară (profesori, copii, părinți/familii) creată în jurul EKA, dezvoltând abilitățile emoționale ale tuturor membrilor comunității.

Parteneriatele educative îmbunătățesc rezultatele din clasă și îmbogățesc experiența educațională a elevilor

Colaborarea dintre EKA și Opera Comica pentru Copii există deja de peste 8 ani și ajută ambele părți implicate, prin faptul că arta teatrală și muzicală îmbunătățește vocabularul elevilor, introducându-i în lumea cuvintelor noi și stimulându-le curiozitatea și dorința de a învăța. Arta teatrală si muzicala este un instrument valoros pentru dezvoltarea limbajului și abilităților de comunicare la copii.

See Also

Citește și

Cele mai frecvente întrebări despre examenul Cambridge pentru copii

 

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.


Copyright Ioana Marinescu Sima 2020 | Branding & Website realizat de Ama Mihaescu CREATIVE STUDIO 

Scroll To Top