Now Reading
10 idei de cadouri pentru Paște de la Art&Craft

10 idei de cadouri pentru Paște de la Art&Craft

Cioc! Cioc! Iepurașul de Paște este deja pe recepție. Și-a ciulit urechile, și-a luat coșulețul și a plecat la cumpărături. Pentru că nu-i așa, tuturor ne place să primim cadouri, să simțim că cineva s-a gândit la noi și ne-a pregătit ce ne-ar putea aduce bucurie în zile speciale. Ne place să primim cadouri de la cei dragi, dar surprizele sunt binevenite din orice parte, așa că, în mediul de business este tot mai uzuală oferirea de cadouri utile și care să placă. De aceea, ajutată de prietenii de la Art&Craft, am ales 10 idei de cadouri pentru Paște, potrivite atât în mediul de business, cât și pentru cadouri personale.

Cadouri pentru Paște

Pachet de Paște mix este gândit special pentru perioada sărbătorilor. Conține un jurnal de călătorie Once upon a time in Romania și un pix, numai bun pentru notat amintirile din vacanța de Paște, un ou încondeiat, ciocolată neagră cu cremă de fructe de soc Kisses from Transylvania și o păpușă în port popular.

Pachet de Paște Once upon a time in Romania este preferatul meu și recomandarea mea numărul 1. Ador produsele Once upon a time in Romania, mi se par atât de dulci, de autentice într-un mod discret, de pline de emoție și căldură. Pachetul conține geantă de pânză, cană din metal, un ou încondeiat, suport rotund pentru vase, toate marca Once upon a time in Romania și o cutie cu dulciuri asortate Via delice, care se topesc, la propriu, în gură.

Cadouri de inspirație românească

Pachetul Folcor este perfect pentru cei care apreciază tradiția și moștenirea culturală românească. Pachetul conține un glob muzical cu tema Ciuleandra,  cutie de lemn pentru bijuterii, penar din piele, ambele cu motive tradiționale, un borcan cu dulceață și un ou încondeiat.

Pachet românesc este un cadou ideal pentru pasionații de delicatese, ba chiar pentru gurmanzi. Conține cornulețe și nuci umplute Via Delice – cele mai bune și autentice nuci gustate de mine vreodată, o sticlă de vin sec, farfurie din ceramică Horezu și un ou încondeiat.

Pachetul Romanian folk redă perfect autenticul românesc în forma cea mai pură. Conține produse realizate de meșteri artizani populari – o ploscă din lemn, o farfurie din ceramică Horezu, 2 mascote din lemn, o sticlă de vin și o cutie de trufe de ciocolată

Pachetul Blooody Famous se adresează persoanelor non-conformiste și cu simțul umorului, dar și celor practice. Conține o cană travel – cana pentru cafea “la pachet” este indispensabilă pentru mine J, un glob și praline cu cremă de cafea, toate marca Bloody Famous.

Cadouri dedicate

Pachet Kisses from Transylvania. Cărei femei nu îi place să fie răsfățată? Acest pachet este ideal pentru doamne și penru zona de corporate. Conține portfard, dulceață de vișine cu nuci, cireșe în lichior învelite în ciocolată neagră, pix și jurnal. Toate produsele au o culoare tare plăcută și arată extrem de premium.

Pachet Transylvania se adresează în special domnilor și este unul din cele mai bine vândute pachete corporate. Conține agendă, stilou, praline de ciocolată cu silvoriu și glob.

Cadouri pentru copii

Pachetul Vladut’s Story este un cadou adresat copiilor, care îl vor adora imediat pe Vlăduț, un băiețel haios, inspirat din celebra poveste a lui Dracula. Conține păpușa Vlăduț, un ceas de birou, o cutie cu prune în ciocolată și o ciocolată cu lapte.

Pachetul Vladut’s Story Back to school este varianta pentru școlari și conține ghiozdan, penar, pix și agendă, toate marca Vladut’s Story.

Toate aceste pachete sunt disponibile exclusiv on-line, în magazinul Art&Craft, au prețuri speciale, adică sunt mult mai convenabile decât produsele achiziționate separat, se pot personaliza, în funcție de preferințele celui care dăruiește și pot veni în trei tipuri de ambalaj – pungă, cutie sau coș.

Veste extrem de bună pentru iubitorii produselor Art&Craft!

Pentru că tot se apropie Floriile și poate nu mai aveți timp să comandați on-line, aflați că de săptămâna aceasta, găsiți toate minunile de produse de la Art&Craft și în mall Băneasa, la etajul 1, lângă Food Court. Magazinul Delicious by Art&Craft este un spatiu unic, contemporan, modern și primitor ce reunește gusturi românești și fine cu produse numai bune pentru a fi făcute cadou oricărei categorii de vârstă.

Vă doresc spor la cumpărături și mai ales să vă puteți hotărî între atâtea frumuseți. Mie îmi  e greu de fiecare dată 🙂

Citește și

See Also

Călător fără călătorie. Cum a fost în magazinul Art & Crafts din aeroportul Otopeni

Tu ce amintiri aduci cu tine din străinătate?

De ce crede oare lumea că mamele nu se-ngrijesc?

Cum am reușit să citesc constant + câteva recomandări de cărți

Cele mai inspiraționale discursuri TED

Tu mai știi cum miros salcâmii?

Dacă vă plac articolele Pisicii, vă invit să daţi like paginii de Facebook, pentru a fi la curent cu toate noutăţile.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.


Copyright Ioana Marinescu Sima 2020 | Branding & Website realizat de Ama Mihaescu CREATIVE STUDIO 

Scroll To Top